Khas Untuk Peniaga Online, Marketer, Affiliate dan Pengguna Fb Ads yang nak...

Tarik lebih banyak leads, tingkatkan conversion rate iklan dan tukar prospek menjadi pelanggan menggunakan facebook ads funnel

Tengok Video Ini Untuk Tahu Bagaimana Nak Tarik High Quality Traffic dan Convert Menjadi Pelanggan Dengan Mudah dan Berkesan !

100% Satisfaction Guarantee

Secure Checkout

Ini kata mereka:

“Sebelum ni ROI tak sampai 1k dari investment of RM11k+ on advertising. New campaign got us RM5k worth of new clients at RM400+ spending dengan FB Ads”


Ilham Nadzmi

Designer, Kajang

Selepas belajar FB Ads Gameplan “Bulan ni je setakat sekarang 21/4/18 sales dah RM150k plus, kos fbads RM25K. Sebelum ni biasa kalau sales RM150k, kos ads dalam RM50k ++”


Amiruddin Basri

Entrepreneur, Kajang

Tahukah anda...

75% rakyat Malaysia sangat aktif menggunakan Social Media. Maknanya, dari 32 juta jumlah penduduk di Malaysia, 24 jutanya ialah pengguna social media yang aktif. 

Credit Source: HootSuite

Fakta menariknya ialah, sebanyak 16.8 juta rakyat Malaysia mempunyai akun Facebook.

Credit Source: HootSuite

Sekarang cuba anda bayangkan besarnya peluang untuk anda marketkan produk dan perkhidmatan anda secara Online.


Tapi, masalahnya sekarang..


Meskipun market di Facebook™begitu besar, masih ramai lagi yang gagal menghasilkan jualan yang konsisten menggunakan Facebook Ads.


Ramai yang gagal buat iklan FB Ads yang berkesan.


Ramai juga yang rugi sebab dah labur duit dekat FB Ads tapi jualan masih sendu!


Sekarang, dimana silapnya?


Jom saya jelaskan perkara penting ini dahulu, 

Ini adalah cara 99% peniaga buat Facebook Ads

99% peniaga online buat ads dengan menggunakan kaedah interruption marketing ni, atau dipanggil teknik rambo.


Ini cara interruption marketing ni berfungsi:


  1. Anda pilih produk yang anda nak promote.
  2. Anda setup audience, gambar dan sales copy.
  3. Anda launch ads tersebut.


Macam biasa buat je, Kan?


Masalah Utama Dengan Kaedah Diatas Ialah:

Kaedah ini tidak salah, tetapi kaedah ini akan menyebabkan iklan anda:

  • Kurang dapat sambutan dari audience
  • Jika pun banyak dapat PM, audience akan lebih banyak bertanya daripada membeli.
  • Closing rate anda rendah dan sukar nak close prospek yang berminat
  • Krik-krik dan Bluetick adalah layanan yang selalu anda dapat.

Kenapa kaedah macam ni kurang berkesan?


Sebabnya Facebook bukan marketplace macam Amazon, Ebay, Lazada atau Shopee.

Tujuan orang login ke FB sebab nak berhubung dan tengok update status dari rakan dan saudara mara.


Orang pergi ke Facebook, sebab mereka nak cari hiburan bukan nak cari iklan.

Jarang betul kita dengar orang login ke FB nak membeli belah.

Kaedah diatas dipanggil hard selling dan anda sedang melayan bakal pelanggan anda macam dompet bergerak.

Interruption marketing hanya akan menyebabkan anda dapat banyak pertanyaan malahan buat jualan yang sedikit.

Ini kerana audience anda berada dalam mindset untuk bersosial dan bukan untuk membeli walaupun mereka ada minat dengan apa yang anda jual.

Sebab tu, anda perlu faham the art of social advertising iaitu sistem bagaimana nak tarik prospek berkualiti, engaged mereka dan convert menjadi pelanggan.


Sistem ini disebut sebagai Facebook Ads Funnel, iaitu sekumpulan proses yang harus dilalui prospek sehingga menjadi pelanggan.

Sekurangnya ada 3 Komponen yang anda perlu ada jika nak BERJAYA dalam pengiklanan FB Ads

Traffic - Attract

Dekat sini, anda perlu cari seramai mungkin audience yang mempunyai minat dengan bisnes anda. bukan sebarang traffic, tetapi traffic yang betul-betul berkualiti dan passion dengan bisnes anda.

Leads - Engaged

Leads disini ialah senarai database prospek, contohnya Nama, Email, No Phone, No Whatsapp, Facebook Pixel etc. Database ini nanti anda boleh hubungi dan follow up serta tawarkan produk atau service yang anda jual.

Conversion - Sales

Traffic dan Leads yang banyak tidak akan berguna sekiranya anda tidak tahu bagaimana nak tukar mereka menjadi pelanggan. Proses ini lebih mudah sekiranya anda faham bagaimana nak trigger minat mereka menggunakan funneling.

100% Satisfaction Guarantee

Secure Checkout

Apa kata mereka:

“Alhamdulilah sangat puas hati. Terima kasih banyak. Sebelum ni sehari kos iklan rm 70-100 sehari. Ramai yang pm tp ramai jugak yang tak beli, 30 orang pm 6 je yang beli. Sekarang kos iklan rm20+3+3 tu. Orang pm 6 orang , yang beli 5 orang. Alhamdulilah. Kerje nak layan customer pon makin kurang dan sale meningkat 👍”


Mohd Farishh

Online Seller

“Saya dah pakai FB Ads Game Plan lebih 3 bulan. Alhamdulillah, ini antara strategi yang menjadi. Sekarang dah masuk 3 produk saya menggunkan strategi ni. Sebelum ni spend rm200, nett profit rm50. Sekarang spend rm130, nett profit RM300-RM400. Terbaik!”


Arif Aizat

Online Seller

100% Satisfaction Guarantee

Secure Checkout

Disebabkan masih ramai yang tak faham bagaimana nak guna Facebook ads funnel untuk Tarik High Quality Traffic, hasilkan Leads serta buat jualan lebih banyak.


Maka, rakan saya tuan Baem, yang merupakan seorang sales and marketing consultant akan membongkarkan rahsianya kepada anda.

Memperkenalkan . . .

100% Satisfaction Guarantee

Secure Checkout

Facebook Ads Game Plan ialah sebuah program pembelajaran online khas untuk anda yang nak belajar cara TARIK LEBIH BANYAK LEADS, TINGKATKAN CONVERSION RATE IKLAN DAN TUKAR PROSPEK MENJADI PELANGGAN MENGGUNAKAN FACEBOOK ADS FUNNEL


Dalam FB Ads Game Plan telah dimuatkan strategi mudah yang anda boleh copy step by step melalui video tutorial untuk generate high quality traffic dan convert audience menjadi pelanggan.

Traffic

Kuasai teknik untuk pasarkan produk anda pada the right audience dan shift mindset prospek kepada fasa jualan.

Strategic Retargeting

Strategi bijak untuk educate dan bina relationship dengan audience melalui follow up dan retargeting yang strategik.

Hit Target ROI

Tested & proven strategy untuk convert prospek menjadi pelanggan supaya anda boleh hit target ROI anda.

Long Term Games

Rinse and repeat untuk jana high quality traffic dan sales untuk jangka masa panjang dan berterusan.

ISI KANDUNGAN

Course online ini lengkap dengan tutorial, contoh penerangan yang mudah difahami dan telah disusun dengan teliti secara step by step. Terbahagi kepada 2 bahagian iaitu untuk marketers yang menggunakan fb page business dan satu lagi khas untuk marketers yang menggunakan website.

Tutorial Video

Step by step tutorial videos, lengkap daripada A – Z untuk bina high converting sales funnel. Dari setup pixel, custom audience, conversions sampai la ke iklan terakhir.

Explainer Video

Video penerangan terperinci untuk setiap fasa supaya anda faham setiap langkah dan kenapa kita buat perkara tu. Lengkap dengan format, sales script dan contoh yang anda boleh tiru.

Group Support

Sejak 2012, Tuan Baem telah bekerja dengan CEO & CMO serata benua dari pelbagai jenis niche. Di dalam group, Baliau akan bantu anda dengan sebarang soalan tentang sales & marketing.

Apa kata mereka:

“Ilmu yang mudah difahami dan ianya sangat membantu kerana mempunyai elemen yang dipanggil praktikal, teknikal dan taktikal. Ramai orang boleh mengajar fb ads, tetapi tidak ada tiga elemen diatas dengan baik. Melalui Game Plan punya ilmu saya dapat simplekan bahawa research dan ilmu yang disediakan sangat terbaik untuk diamalkan. ROI saya pada tahun 2018 meningkat 27% dari tahun 2017. Ia capaian yang terbaik kerana saya estimed pencapaian tahun 2018 naik dibawah 20% sahaja. Game Plan Tuan Baem ini saya cuma nak cakap begini sahaja, Recommended.”


Tuan Izan Shafie
Pengasas, Akademi Guru Niaga

“Modul yg powerful giler. Ni antara the best course tentang Funnel, Automation dan Fb Ads yg pernah sy belajar. Modul pembelajaran yg ringkas, padat dan mudah faham. Dengan strategi funnel yg baim share, sy boleh jimat kos ads hingga 50%. Topik yg best jgk mcm mana nak cari idea dan tulis On Brand Content. Memang padu. Generator traffic yg high quality. So far, memg byk ilmu baru dalam Game Plan ni dan ni adalah evergreen strategi. Recomended.”


Sufi Izzudin
Freelance Marketer

100% Satisfaction Guarantee

Secure Checkout

8 Chapter pembelajaran untuk 'Skyrocket' jualan FB Ads anda

Chapter 1

STRUCTURE & BIG METRICS

Architecture: Penerangan bagaimana nak bina dan struktur kempen FB Ads yang kukuh supaya kita boleh untung untuk jangka masa panjang.

Big Metrics: Metrik penting untuk bantu anda pastikan kempen mana yang anda kena stop dan yang mana satu anda kena teruskan dan scale tanpa perlu hilang profits.

Chapter 2

FACEBOOK ADS TARGETING

Dalam chapter ni anda akan belajar 2 teknik untuk bina audience group iaitu research & locate interests menggunakan flex targeting. Yang kedua ialah teknik laser lookalike.


  1. Flex Targeting (Basic)
  2. Research & Locate
  3. Laser Lookalike Targeting

Chapter 3

LEADS & TRAFFIC GENERATION

Bina branded content melalui format & contoh. Anda juga akan belajar untuk tarik hot leads supaya boleh close sales lebih mudah dan tingkatkan ROI kempen FB Ads.


  1. Branded Content
  2. Lead Generation
  3. FB Pixel Setup
  4. Custom Audience & Ads Creation
  5. Custom conversions

Chapter 4

SHARK TANK SEQUENCE

Format untuk tulis konten follow up yang leads dan prospek anda kisah untuk baca supaya sequence anda memberikan impak yang besar kepada ROI kempen FB Ads.

Sequence ini boleh digunakan untuk marketers yang menggunakan Whatsapp, Messenger dan Email untuk follow up dengan leads & prospek.

Chapter 5

THE ART OF PERSUASION

Buat leads dan prospek lebih familiar dengan brand. Pada masa yang sama belajar untuk trigger & tingkatkan minat mereka dengan lebih mendalam menggunakan konten Persuasion.


  1. Strategic Retargeting (Part 1)
  2. Content Building : Persuasion
  3. Persuasion Ads Creation

Chapter 6

OPEN CART

Dalam fasa ni, goal kita adalah untuk tukarkan audience yang masih belum mendiam diri supaya take action dan beli produk anda.


  1. Strategi Retargeting (Part 2)
  2. Content Building: Open Cart
  3. Open Cart Ads Creation

Chapter 7

ART OF SCALING & UPSELL

Scaling: Teknik FB Ads scaling yang betul supaya iklan anda dapat capai lebih ramai audience dan buat jualan lebih banyak.

Upsells: Strategi jualan untuk tingkatkan order value dan maksimakan profit dari bajet FB Ads yang sama.

Chapter 8

Case Study

Ada beberapa case study yang akan anda dapatkan bagaimana strategi FB Ads Gameplan bantu hasilkan ROI 400-900%


  1. Digital Products (ROI 907%)
  2. E-Commerce Skin Care Products (ROI 402%),
  3. More case study will release soon.

Outro

FINAL WORDS

Sekiranya anda ada masalah, dalam video ini saya jelaskan bagaimana menghubungi saya untuk dapatkan bantuan.

Apa kata mereka:

“Saya telah menggunakan teknik retargetting yang diajar oleh Tuan dan sales saya meningkat, jika dahulu saya boleh dapat 8 sales sehari menggunakan kempen ads yang biasa (engagement), kini saya boleh dapat 2-3 kali ganda jumlah sales dalam sehari. Sememangnya saya sangat recommend untuk sesiapa yang hendak belajar game plan dunia pemasaran Facebook, Tuan Baem adalah guru yang sesuai. Jujur saya katakan setiap video ini telah disusun sebegitu baik untuk memudahkan orang baru untuk belajar fb ads.”


Nazrin Zohari

Content Creator

“Aku Jurutera, dek tahu yang kontrak nak tamat aku mule belaja nak buat bisnes. Banyak aku cube, dari blogging ke saham, skang ni ke e-commerce. Bile cite pasal e-commerce aku belanje besar untuk dapatkan ilmu ni. All from outsiders, lua Malaysia, aku ingat mule2 takde orang yang tau bende2 ni kat Malaysia, naif fikiran aku. Baem memang tau ape yang die buat, dan course die tak mahal macam mamat2 mat salleh punye fb ads course. Course Baem ni on point, simple to understand and show results. Die ni senang nak bincang, mesej die reply, ko ade masalah die bole tolong setelkan. Aku rekemen Baem. No doubt lahh.”


Syed Mohd Idrus

Usahawan / Jurutera

100% Satisfaction Guarantee

Secure Checkout

"Saya berminat, macam mana nak join?"


Secara jujurnya, untuk dapatkan khidmat menyusun Facebook Ads Funnel melalui konsultan professional di Upwork, anda boleh di kenakan caj $150/hour iaitu lebih kurang RM620 / Jam.

Biasanya, untuk siapkan 1 funnel yang lengkap, memerlukan masa 12-24 jam (bergantung kesukaran funnel).


Maka, sekurang-kurangnya anda perlu siapkan bajet sekitar $1,800 - $3,600, iaitu bersamaan dengan RM7,500 - RM15,000.


​​​Mahal kan? But that’s the reality.

Pada awal karier Tuan Baem jalankan syarikat FB Ads & Video marketing di mana elance (sekarang Upwork) adalah salah satu tempat untuk beliau dapatkan projek.

Semasa usia 22 tahun (2014), Dependable Trucking Inc bayar beliau 
$50/hour untuk hasilkan konten dan sales funnel mereka.,


Daripada 30 juta syarikat berdaftar di Amerika, Inc Magazine telah senaraikan Dependable Trucking dalam top 5000 fastest growing companies pada 2014.

Syarikat mereka baru lagi masa tu, tapi nak tahu kenapa mereka grow dengan cepat?

Sebab mereka tahu macam mana nak leverage business melalui Social Media, Content Marketing & Sales Funnel.

Tapi.. Anda tak perlu keluarkan bajet RM10K Untuk Dapatkan Khidmat Facebook Ads Funnel.


Dalam program Facebook Ads Game Plan tuan baem akan dikongsikan bagaimana nak buat Facebook Ads Funnel dengan mudah dan berkesan.


Anda boleh gunakan ilmu ini berulang-ulang kali untuk setup semua Funnel plan produk ataupun bisnes anda.

Sekarang, cuba bayangkan berapa Total Value yang anda dapatkan dalam Facebook Ads Game Plan ini?


RM4,997?

RM2,997?

RM1,997?


Tetapi, kami tak nak halang niat anda untuk belajar dan perbaiki keberkesanan iklan fb ads anda.

Jadi kami putuskan untuk menjual course "Facebook Ads Game Plan" ini dengan nilai:

 RM397 

 RM197 

(Maaf, diskaun RM200 dah tamat)

RM297 Sahaja

(Jimat RM100)

Join FB Ads Game Plan dengan DISKAUN RM100 Sebelum harga di naikkan selepas:

Apa kata mereka:

“Game plan fb ads saya betul2 berubah lepas follow cara bos. % iklan yang menjadi pun tinggi.”


Aiman Ismail - CEO, Kleek Creative

“Bila consult baru tahu marketing strategy yg high impact instead of cara suka hati before this.”


Aqmal - Founder, Rosella HQ

100% Satisfaction Guarantee

Secure Checkout

faq

Siapa yang sesuai untuk Program ini?

berapa harga facebook ads game plan ini?

Ada Refund policy tak?

macam mana Kalau saya tak faham dan perlukan bantuan?

Jumpa anda di member area

Zaki Amiril Adinda


Saya merupakan owner untuk website teknikpemasaran.com.


Saya juga merupakan marketing partner untuk course Facebook Ads Game Plan ini.

Baem Ashrawi


I am a full time private marketing officer hired by CEOs and CMOs across the globe.

I run businesses in organic skincare, marketing and music industry.

100% Satisfaction Guarantee

Secure Checkout

EN: ALL TRADEMARKS AND LOGOS ARE THE PROPERTY OF THEIR RESPECTIVE OWNERS. THIS SITE AND THE PRODUCTS AND SERVICES OFFERED ON THIS SITE ARE NOT ASSOCIATED, AFFILIATED, ENDORSED, OR SPONSORED BY ANY BUSINESS LISTED ON THIS PAGE NOR HAVE THEY BEEN REVIEWED TESTED OR CERTIFIED BY ANY OTHER COMPANY LISTED ON THIS PAGE. THE RESULTS SHOWN ARE NOT TYPICAL AND RESULTS WILL VARY BASED ON YOUR MARKET, YOUR EFFORTS, COMPETITION AND MANY OTHER FACTORS OUTSIDE OF OUR CONTROL.

© Teknik Pemasaran. All rights Reserved Privacy I Disclaimer

>