Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Bismillah, Assalamualaikum.

Hai, pada artikel kali ini saya akan berkongsikan kepada anda contoh service-service yang terlajak laris menggunakan FB Ads.

Bukan satu atau pun dua, bahkan sampai beratus-ratus hingga ribuan service yang telah di jual menggunakan FB Ads hingga saat ini. Jadi, sangat sayang jika anda tidak memanfaatkan peluang ini.

Ramai yang tanya kepada saya, service apa je yang boleh di jual di FB ni? Sebenarnya, semua service boleh anda jual, selagi tidak dilarang oleh undang-undang dan FB itu sendiri. Boleh rujuk di sini www.facebook.com/policies/ads

Di artikel ini, saya akan senaraikan beberapa service yang selalu muncul di newsfeed fb saya sendiri, dan saya juga akan lampirkan link page asal sebagai kredit kepada pemilik bisnes.

Senarai Iklan yang muncul dekat newsfeed anda dan saya mungkin berbeza, kerana iklan yang muncul dekat newsfeed saya dan anda ialah berdasarkan data demography dan behavior yang kita isi, page-page yang kita follow, konten-konten yang selalu kita share. Jadi, sesuatu iklan akan di promosikan berdasarkan targeting iklan tersebut, jika anda masuk dalam targeting, maka kemungkinan besar iklan itu akan muncul dekat newsfeed anda. Jadi, lebih fokus dan targeted. Menarik kan?

Jom tengok service apa yang terlajar laris di FB Ads:

 

1. Ilmu, Online Course, Seminar, Workshop Etc.

 

https://www.facebook.com/workplacebyfacebook/

Workplace by Facebook

Facebook pun buat iklan FB Ads tau. Ini adalah salah satu service terbaru Facebook iaitu Workplace.

https://www.facebook.com/Letupkan-Sales-Menggunakan-FB-Ads-952238811547630/

Letupkan Sales Menggunakan FB Ads

Like: 536 Comment: 1.1K Share: 288

Ini page saya sendiri, hehe.
Page ini menyediakan service untuk belajar online bisnes di FB

https://www.facebook.com/Pakar-FanPage-By-Raja-Rimba-Marketing-219174035168408/?ref=br_rs

Pakar FanPage By Raja Rimba Marketing

Like: 12.1K Comment: 2.8K Share: 260

Page ini menyediakan service menigkatkan jumlah Like Page dan menjual FB Page

https://www.facebook.com/kilangjutawanproduk/
https://www.facebook.com/annettebyazzuhaira/
https://www.facebook.com/ainonmohdrasmi/
https://www.facebook.com/biz.syamilbunyamin/
https://www.facebook.com/leoadiputraofficial/
https://www.facebook.com/seminarautopilot/?hc_ref=SEARCH
https://www.facebook.com/KickStartByShahaeil/
https://www.facebook.com/KickStartByShahaeil/
https://www.facebook.com/HilwanMadani/
https://www.facebook.com/kelasmengajimurah/
https://www.facebook.com/schoolofprofessional/
https://www.facebook.com/SchoolOfOilandGasEngineeringDesign/
https://www.facebook.com/EngineerSaham/
https://www.facebook.com/mahersaham/
https://www.facebook.com/ysa.events/
https://www.facebook.com/NasiKotakbyAPS/
https://www.facebook.com/mohsinchaletcayaku/
https://www.facebook.com/thegrandstudiokl/
https://www.facebook.com/thegrandstudiokl/
https://www.facebook.com/PerdanaFellowsMalaysia/
https://www.facebook.com/Expert-Tailoring-601069883434850/
https://www.facebook.com/azcleaningservices.com.my/
https://www.facebook.com/AgenTopupReloadOnline/
https://www.facebook.com/kakisharetv/
https://www.facebook.com/GRAB-easy-Register-712375505584302/
https://www.facebook.com/daftargrabcar24jam/
https://www.facebook.com/grabcar.com.my/?hc_ref=SEARCH&fref=nf
https://www.facebook.com/JianFaInteriorDesignConstruction/
https://www.facebook.com/afyan.ifp/
https://www.facebook.com/Teknik-Maksimum-ASB-1367070973345114/
https://www.facebook.com/M2MJOMTRAVELSDNBHD/
https://www.facebook.com/ibctours/?ref=br_rs
https://www.facebook.com/jomlahcuti/?hc_ref=SEARCH&fref=nf
https://www.facebook.com/bahterakembara/
https://www.facebook.com/stickershouz/?hc_ref=SEARCH
https://www.facebook.com/kadku.pro/
https://www.facebook.com/stickerpromy/
https://www.facebook.com/Creativo-lab-704710286373693/
https://www.facebook.com/directprint2u/
https://www.facebook.com/konsultan2u/
https://www.facebook.com/lovelishmomentgallery/
https://www.facebook.com/mrmasterprinting/
https://www.facebook.com/adacepthascreenprinting/
https://www.facebook.com/pakarprinting.net/
https://www.facebook.com/PurplePrintMy/
https://www.facebook.com/JianFaInteriorDesignConstruction/
https://www.facebook.com/IPROFIXSERVICES/
https://www.facebook.com/turbofix.shahalam/
https://www.facebook.com/Doktor-Gadget-Semenyih-1689800327951538/
https://www.facebook.com/OnetwoFixHQ/
https://www.facebook.com/membaikikomputer/
https://www.facebook.com/okcsbangi/
https://www.facebook.com/myBuddiesCommunity/
https://www.facebook.com/SuperJockGamingLounge/
Shares
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Comments Below

Sila Komen Di Sini