SEDIH & BUNTU sebab dah banyak habiskan duit IKLAN
tapi jualan masih KRIK-KRIK?

COPY & PASTE STRATEGI INI UNTUK BOOST KAN JUALAN ANDA 2X-4X GANDA SEMINGGU MENGGUNAKAN FACEBOOK ADS + CANVAS

SERIUS! Saya Akan Bongkarkan Strategi Terbaru Bagaimana Saya Meningkatkan Conversion Penjualan Online di FB Dengan ROI Lebih Dari 300%

arrow-down

ini result selepas saya menggunakan Strategi ini

Facebook Canvas Result


Total Sales RM17K Dalam Tempoh Lebih Kurang Seminggu

dan strategi ini saya masih gunakan untuk Mempromosikan produk yang lain pula

Statistik jualan onpay cck


RM19K Total Sales Untuk Produk Saya Yang Lain
arrow-down

Hai, Saya Zaki Amiril Adinda.


Beberapa minggu yang lepas saya mempunyai masalah kos iklan yang sangat mahal dan kesukaran untuk menconvert kan prospek menjadi customer.


Sehingga pada suatu hari saya mencuba sendiri sebuah strategi baru iaitu gabungan FB Canvas + FB Ads Conversion, yang pada awalnya hanya untuk TESTING iklan sahaja.


Tapi tak sangka, BOOM ! Result yang saya dapatkan sangat baik, dan ROI dari iklan ini lebih dari 300%.


Saya yakin, apa yang saya share ini boleh anda gunakan dalam meningkatkan konversi pejualan anda sekarang.

Screenshot Result di Ads Manager Saya

Ads Cost CCK

Bukan tu jee, ada lagi ni . . .

Facebook Canvas Ads

So, apa itu Facebook Canvas ?

Facebook Canvas

Ini Contoh Facebook Canvas

Pernah nampak iklan di Fb bila klik, laju semacam je tengok semua konten tu?


1 Kali tap, terus nampak semua konten promosi, hampir takde loading.


Yes, yang tu lah di sebut Facebook Canvas.


Jadi, Facebook Canvas ni ialah sebuah Ads Creative yang baru di Facebook, yang mana anda boleh menggabungkan pelbagai komponen seperti text, photo, video, link, catalogue etc dalam paparan Fullscreen Experience yang sangat cantik, menarik dan fast responsive.

Tahukah anda apa persamaan dari Brand Antarabangsa ini?

Fb canvas brand antarabangsa

Ya, mereka menggunakan Facebook Canvas sebagai platform pengiklanannya.

Video di bawah ni ialah salah satu contoh iklan Facebook Canvas dari Walmart. Cantik dan menarik kan?

Kenapa harus menggunakan Facebook Canvas?

Laju, Fast Loading dan Responsive


1x Tap je, prospek anda akan nampak semua paparan iklan anda dalam Facebook Canvas. Jadi prospek anda tak perlu menunggu terlalu lama untuk tengok semua produk / service yang anda jual. 

Full Component


Di dalam Facebook Canvas, anda boleh meletakkan text copywriting, photo, video, catalogue, link etc. So complete lah, nak letak copywriting, testimoni wasap, video review dan link ke sales page pun boleh.

Iklan Objective Traffic & Conversion


Ya, anda dapat buat iklan jenis traffic dan web conversion. Dengan iklan jenis ini, anda boleh terokai audience yang gemar membeli secara online menerusi Facebook.

Canvas Tracking


Paling best dari Canvas ialah, anda boleh tahu berapa banyak audience yang dah bukak canvas dan klik link canvas anda. Tujuaannya supaya anda boleh buat iklan Retargeting kepada mereka.

Mengapa saya menggunakan objective iklan Web Conversion ?

Sebabnya iklan jenis ini bertujuan untuk mencari audience yang suka membeli di Facebook.

 

Jadi Facebook akan bantu sampaikan iklan dan optimize iklan kepada audience yang berpotensi untuk Convert.

Facebook Canvas Web Conversion

Di atas ni ialah contoh split test objective iklan Web Conversion VS Traffic (CTW).

 

Anda boleh tengok sendiri bahawa dengan bajet yang hampir sama, Iklan Web Convesion penyumbang sales 6X Ganda lebih banyak.

Facebook Canvas Result

Yang ni pula result iklan Canvas + Web Conversion yang saya jalankan semasa mempromosikan salah satu produk digital.

 

Dengan kos RM35, saya berjaya close sebanyak 18 orang dengan jumlah keseluruhan nilai pembelian iaitu RM1.8K.

Bukan itu sahaja, nilai CTR pun naik MENGGILA di bandingkan dengan iklan ke Website !!

CTR Fb Ads Canvas

Nak tahu caranya?

Sebab tu saya buatkan Video Panduan Hebat ini untuk anda !

memperkenalkan . . .

Canvas Conversion Mockup

​​​​Canvas conversion

Apa yang anda akan belajar dalam video Panduan canvas conversion ini nanti?

arrow-down

Tutorial Videos

Step by step tutorial videos, lengkap dari A - Z bagaimana membina iklan canvas conversion yang profitable

No Hide - No Secret

Saya akan tunjukkan contoh-contoh iklan, paparan ads manager, produk yang saya jual dan process di belakang tabir dalam membina strategi ini

Welcome Video

Proven Strategy & Result

panduan canvas conversion result overview

Dalam video ni saya akan tunjukkan kepada anda proven result dari strategi canvas conversion. Di sini juga akan saya bagitahu 4 perkara penting dalam pembelajaran yang patut anda follow.

Chapter 1

Why Canvas Conversion

Anda akan belajar tentang bagaimana Facebook mengumpulkan audience berdasarkan kolam objective iklan. Anda akan tahu bagaimana nak buat iklan murah dan mudah untuk convert.

Chapter 2

Fb Canvas & 5 Kelebihannya

panduan canvas conversion chapter 2

Saya akan tunjukkan kepada anda secara live contoh iklan Facebook Canvas dan 5 maanfaat yang terus anda akan dapatkan selepas menggunakannya.

Chapter 3

Canvas Conversion Gameplan

panduan canvas conversion chapter 3

This is the Main Course, dalam chapter ni saya akan ajarkan strategi yang profitable dalam buat iklan Canvas. Di sini anda akan tahu bagaimana nak memaksikmumkan jualan di Canvas anda.

Chapter 4

Cara Membuat FB Canvas

panduan canvas conversion chapter 4

Ini topik yang penting, saya akan tunjukkan kepada anda step by step process membina komponen-komponen Fb canvas menggunakan feature Canvas Builder.

Chapter 5

Template Canvas Powerpoint

panduan canvas conversion chapter 5

Ciri utama Canvas ialah Visual yang menarik. Dalam video ini saya akan bagitahu bagaimana cara saya membuat design FB Canvas menggunakan template power point sahaja.

Chapter 6

Funneling Audience

panduan canvas conversion chapter 6

Dalam video ni saya akan tunjukkan kepada anda bagaimana anda boleh membina kolam database audience anda sendiri dengan mudah dan senang untuk membuat jualan.

Chapter 7

Targeting Strategy

panduan canvas conversion chapter 7

Anda akan belajar bagaimana menyusun strategi targeting untuk setiap funnel iklan anda. Sehingga process ini memudahkan anda untuk membuat audience dari berminat menjadi membeli.

Chapter 8

FB Ads Formula 3X3

panduan canvas conversion chapter 8

Disini saya akan kongsikan kepada anda ilmu top Fb Ads player dalam membina dan structure iklan dalam mencari iklan dengan pulangan sales yang tinggi dan jimat masa.

Chapter 9

Retargeting Ads Formula 2X6

panduan canvas conversion chapter 9

Dalam video ni saya akan ajarkan kepada anda bagaimana nak SAKA audience anda menggunakan Retargeting Campaign supaya mereka terpaksa membeli dari anda.

Chapter 10

Budgeting Strategy

panduan canvas conversion chapter 10

Di sini akan saya ajarkan kepada anda cara membahagikan duit iklan menggunakan strategi 80/20 supaya campaign anda mendapatkan The Highest ROI.

Chapter 11

Canvas Buyer Journey

panduan canvas conversion chapter 11

Saya akan jelaskan bagaimana process yang di lalui audience anda sebelum membuat keputusan membeli. Tujuannya supaya anda dapat membuat iklan follow up / retargeting yang berkesan.

Chapter 12

Facebook Pixel Tracking

panduan canvas conversion chapter 12

Ini benda yang wajib anda lakukan jika anda tak ingin rugi dalam membuat iklan. Saya akan tunjukan bagaimana cara nak pasang pixel tracking dalam borang order anda.

Chapter 13

Increase Sales With Pixel

panduan canvas conversion chapter 13

Saya akan bongkarkan kepada anda 3 cara dalam memaksimumkan penggunakan pixel tracking di setiap iklan anda supaya anda dapat meng-optimize iklan lebih berkesan.

Chapter 14

CA & LLA Audience

panduan canvas conversion chapter 14

Process membina kolam audience dan mencari audience yang serupa dengan customers anda akan saya ajarkan dalam topik custom audience dan lookalike audience ini.

Chapter 15

Canvas Conversion Website

panduan canvas conversion chapter 15

Live Implementation, process step by step bagaimana membina iklan Facebook ads conversion dan Facebook Canvas dari awal hingga akhir. 

Chapter 16

Canvas Conversion Investigation

panduan canvas conversion chapter 16

Dalam video ini saya akan ajarkan kepada anda bagaimana nak troubleshoot masalah-masalah iklan dan bagaimana nak memperbaiki prestasi iklan menjadi lebih profitable.

Chapter 17

Scale Up

panduan canvas conversion chapter 17

Jika anda nak tapau market lebih banyak? Nak gandakan sales lebih tinggi? Ini process yang wajib anda buat selepas menemukan winning campaign dari iklan Canvas anda.

Chapter 18

Summary

panduan canvas conversion chapter 18

Nasihat saya dan beberapa tips penting yang patut anda ambil perhatian selepas membuat iklan Canvas Conversion ini.

Chapter 19

Bonus

panduan canvas conversion chapter 19

This is secret things. Saya akan bagitahu khas untuk pembeli panduan Canvas Conversion ini sahaja.

Zaki, saya berminat. macam mana nak join?

Tunggu dulu,, Course Ini Bukan Untuk Semua Orang

Jika anda bukan yang saya cari, sila abaikan website ini.

Mereka yang layak

  • check-circle-o
    Dah buat iklan Facebook Ads tapi result tak memberangsangkan.
  • check-circle-o
    Sanggup tepikan ego dan mahu belajar dari 20 video training ini
  • check-circle-o
    Rajin, konsistent dan positive mindset dalam belajar dan bertindak.
  • check-circle-o
    Tahu basic FB Ads dan dahagakan ilmu untuk upgrade berkenaan Pemasaran Fb Ads terkini.

Mereka yang tak layak

  • times-circle-o
    Tak pernah buat FB Ads sama sekali dan tak tahupun apa itu FB Ads.
  • times-circle-o
    Nak cepat kaya, Buat iklan Fb Ads hari ni esok terus jadi jutawan
  • times-circle-o
    Tidak berani nak invest duit, masa dan tenaga untuk iklan.
  • times-circle-o
    Malas bertindak, kuat mengeluh dan suka menyalahkan orang lain atas masalah hidupnya sendiri.
arrow-down

Secara jujurnya, untuk dapatkan result macam ni. Saya dah habiskan kos puluhan ribu ringgit.


Mulai dari kos untuk belajar, kos untuk testing dan juga kos dari segi masa dan tenaga.


Tapi dengan Video Panduan Canvas Conversion ini, anda tak perlu lagi keluarkan kos dan masa yang banyak seperti saya sebelum ni.


Kerana saya akan share ilmu dan strategi yang berkesan sahaja yang mana anda boleh follow dan belajar dari sana.


Sekarang cuba anda bayangkan berapa TOTAL VALUE yang bakal anda dapatkan dalam Video Panduan ini.


RM1997?


RM997?


RM597?


Tak, tak.. Saya tak nak jadikan Harga sebagai penghalang untuk anda belajar.

Canvas Conversion Mockup

Sempena Pelancaran Pertama Canvas Conversion ini. Anda akan dapatkan DISKAUN 60% Dari Harga Normal

RM250

RM100 Sahaja!

JAP Ada BONUS, Saya akan berikan kepada anda jika menempah hari ini

Bonus ini terhad, dan akan saya berikan khas kepada anda yang join pada hari ini sahaja.

Akses ke private Facebook Group

Untuk memudahkan anda belajar, saya akan akan masukkan anda kedalam CLOSED GROUP khas untuk member Canvas Conversion. 


Disana, anda akan dapatkan perkongsian-perkongsian menarik dari saya dan rakan-rakan yang lain.

+

Free Bonus

Saya akan update beberapa bonus video sebagai rujukan tambahan anda dalam membuat iklan Canvas yang profitable.

arrow-down

JOIN SEKARANG! SEBELUM SAYA TUTUP

Canvas Conversion Mockup

Sempena Pelancaran Pertama Canvas Conversion ini. Anda akan dapatkan DISKAUN 60% Dari Harga Normal

RM250

RM100 Sahaja!

FAQ

Ini adalah jawapan dari soalan yang kerap di tanya.

Video panduan ni akan diberikan dalam bentuk apa?

Betul ke saya juga akan dapat buat sales 5 angka selepas tengok video panduan ni?

Macam mana saya nak dapatkan video panduan ni?

Saya tak de ilmu basic FB Ads, boleh ke?

Macam mana nak dapatkan REFUND?

Bila saya boleh access video panduan canvas conversion ni?

Apakah saya perlu bayar lagi selepas ini?

Apa cadangan tuan Zaki untuk saya?

Jangan sampai pesaing anda buat strategi ini lebih awal dari anda dan tapau market lebih banyak

© 2018 Teknikpemasaran. All rights Reserved

>