WARNING ! Produk ni akan mempengaruhi KEPERCAYAAN audience untuk membeli dengan anda.

Ini dia cara terbaru untuk menghasilkan konten promosi yang menarik, cantik dan nampak professional !

Dapatkan 1,517+ Template Konten Promosi Yang Dapat Digunakan Selama 1 TAHUN penuh !

__CONFIG_ultimatum_shortcode__{"tve_ult_campaign":"29252","tve_ult_shortcode":24}__CONFIG_ultimatum_shortcode__

DiSYORkan Oleh

top internet marketer

Lebih dari 7,800+ peniaga online dan internet marketer di Indonesia dan Malaysia telah menggunakan produk dari Mesin Kreativitas. Anda?

Asal usul produk ini...


Salam sahabat usahawan.

Hampir 1 tahun kami dari Team Kreativitas tidak menghasilkan produk baru, ini disebabkan kami hanya fokus untuk menghasilkan produk yang berkualiti dan mempunyai permintaan yang tinggi di pasaran.

Dalam masa yang sama, kami dapati masih ramai usahawan online yang masih hentam koromo dalam melakukan promosi di social media, ada yang copy paste gambar iklan pesaing, ada yang guna konten dari website e-commerce.

Masalah lain yang kami nampak ialah ramai usahawan yang baru nak mula tidak mempunyai modal yang besar untuk mencari pekerja dalam menghasilkan konten kreatif dan gambar promosi di social media.

Padahal, gambar promosi adalah salah satu faktor paling penting dalam mempengaruhi audience untuk membeli produk yang anda jual.

Semakin cantik, menarik dan professional konten anda, semakin tinggi kepercayaan audience terhadap bisnes anda.

Oleh itu, kami pun telah melakukan kajian dari pelbagai social media platform untuk tahu bagaimana nak menghasilkan promosi jualan yang optimum.

Akhirnya, kami berjaya menghasilkan ribuan template design promosi yang cantik, professional dan berkelas untuk membantu anda membuat jualan di Facebook, Instagram, Youtube, Whatsapp, Blog, Ecommerce dan social media lainnya dengan mudah dan pantas.

Dengan template ini, anda dah tak perlu serabut nak fikir bagaimana nak hasilkan konten kreatif yang menarik, professional dan mempunyai nilai jual yang tinggi.

Cuba bayangkan sekiranya anda mempunyai pekerja yang bertugas untuk menghasilkan konten kreatif dengan gaji RM1,500 sebulan, maka anda perlu mengeluarkan RM18,000 setahun.

Tapi, dengan Ads Creative Kit ini, anda boleh JIMAT BANYAK dan tak perlu mengeluarkan kos-kos yang tak sepatutnya anda keluarkan, Nice kan?

Memperkenalkan produk terbaru dari Mesin Kreativitas

Ads creative kit

1,517+ Template Menarik dan Siap Guna Untuk Bisnes Anda

Cara Terbaru Menghasilkan Konten Promosi Yang Cantik, Professional dan Mempunyai Nilai Jual Yang Tinggi.

Inilah beberapa contoh template yang bakal anda dapatkan dalam Ads Creative Kit ini

MODUL 1: 30 Design Quiz 


modul 2: 450 Puzzle Grid Feed IG


MODUL 3: 30 Design Giveaway


MODUL 4: 30 Design Viral Daily Sharing


MODUL 5: 30 Design Discount Sale


MODUL 6: 30 Design Quotes


MODUL 7: 30 Design "How to order"


MODUL 8: 30 Design "Shopping Rules"


MODUL 9: 30 Design Testimony


MODUL 10: 30 Design "Quiz Answered"


MODUL 11: 30 Design Seasoning Promotion


MODUL 12: 30 Design "Public Holiday"


MODUL 13: 30 Design Frame Profile Picture / Twibbon


MODUL 14: 30 Design Event


MODUL 15: 30 Design Frame Products


MODUL 16: 120 Puzzle Image Facebook


MODUL 17: 30 Design Instagram Story


MODUL 18: 30 Design Whatsapp Story


MODUL 19: 30 Design Single Image Facebook Ads


MODUL 20: 30 Design Facebook Cover


MODUL 21: 120 Puzzle Image Carousel


MODUL 22: 30 Design Blog Headline


MODUL 23: 30 Design Youtube Thumbnail


MODUL 24: 30 Design Youtube Channel


MODUL 25: 30 Design Frame Giveaway Winner 


MODUL 26: 10 Design Facebook Canvas


MODUL 27: 102 Design Google Ads


MODUL 28: 56 Icon Highlight Instagram Story


MODUL 29: 50 Sticker Character


MODUL 30: 16 Video Promotion Template


MODUL 31: 16 Video Promotion Template


MODUL 32: 16 Video Opener Logo Template


MODUL 33: 16 Video Label Sales Template


"Wow,, Banyaknyee.. Lawa-lawa pulak tu.. Saya Berminat nak Beli. Berapa harganya?"

Bayangkan . . . 

Seandainya semua design kat atas tadi anda buat sendiri, berapa lamakah masa yang anda perlukan untuk buat semua design tu? Mungkin berbulan-bulan, betul?

Tapi, dengan template Ads Creative Kit, anda hanya perlu 5-15 minit untuk menyiapkan 1 design terbaik untuk bisnes anda.

Tapi tunggu dulu..

Kami tahu anda mesti nak LEBIH dari ini. Jadi kami akan berikan anda BONUS ISTIMEWA sempena promosi pelancaran Ads Creative Kit, iaitu :

7 HARI BELAJAR INSTAGRAM MARKETING + 30 HARI SUPPORT GROUP BERSAMA TEAM MESIN KREATIVITAS

Maksudnya, selain anda dapat 1,517+ template design kat atas tadi, anda juga akan kami bekalkan pembelajaran Instagram Marketing untuk meningkatkan jualan online anda yang bernilai RM97.


Apa yang bakal anda pelajari dalam Instagram Marketing nanti adalah:

1. Pengenalan Instagram Marketing
2. Optimasi Hashtag dan Bina Akaun
3. Cara kaji Hashtag popular
4. Strategi untuk dapatkan 1000-3000 Followers
5. Automasi Instagram menggunakan Tools
6. Strategi mendapatkan puluhan ribu followers
7. SFS Promo Instagram
8. Paid Promotion
9. Endorsement Produk
10. Instagram Ads
11. Praktek Iklan

'Ya.. Saya Berminat Nak Dapatkan Ads Creative Kit ini, Berapa Nilai Pelaburannya?"

Sejujurnya, untuk mendapatkan 1 template gambar ini, sekurang-kurangnya anda perlu keluarkan modal sebanyak RM20/template.

Jadi, untuk dapatkan 1,517 template, maka paling tidak anda perlu keluarkan modal sebanyak RM30,340.00 !!!

Tetapi, dengan menggunakan template Ads Creative Kit ini, anda tidak perlu mengeluarkan modal sebanyak itu.

Bahkan anda juga boleh kurangkan kos untuk membayar designer untuk menyiapkan template gambar iklan anda nanti.

Bukan itu saja, template-template ini nanti anda boleh gunakan berkali-kali untuk bisnes anda. Menarik bukan?

Nampak tak banyaknya Value yg kami berikan ini, anda rasa berapakah sepatutnya nilai yang perlu anda laburkan untuk mendapatkan kesemua design dari Ads Creative Kit ini?

RM4,997 ?

RM1,997 ? 

RM997 ?

Tak tak tak.. Kami tak nak halang niat anda untuk dapatkan template berkualiti ini.

Oleh itu, kami membuat keputusan untuk menjual Template Ads Creative Kit ini dengan nilai:

RM250

Tapi...

Special Launching pertama kami untuk Ads Creative Kit ini, maka kami berikan special offer kepada anda iaitu Diskaun 50% !

Maknanya, nilai pelaburan untuk mendapatkan Ads Creative Kit buat masa sekarang ialah:

__CONFIG_ultimatum_shortcode__{"tve_ult_campaign":"29252","tve_ult_shortcode":24}__CONFIG_ultimatum_shortcode__

RM250

RM125 Sahaja !!!
(jimat RM150)

Tawaran ini sah dari 29 November - 6 Disember 2018

"Kenapa saya perlu mendapatkan Ads Creative Kit ini?"

Tahukah anda..

Kesemua template Ads Creative Kit ini sesuai untuk aktiviti marketing anda selama 1 TAHUN 

Cuba bayangkan 1,517 dibahagi dengan 365 hari, maka anda dapat menggunakan 4 design setiap hari selama 1 tahun penuh. Sangat-sangat JIMAT dan MENGUNTUNGKAN bukan?

1. Design Template MENARIK !

Unique, Latest, Terlihat professional dan berkelas.

Kesannya audience anda lebih mudah tertarik melihat iklan anda, Meningkatkan CTR iklan sehingga menambah kadar Conversion Rate jualan online anda.


2. Sangat LENGKAP !

Ada lebih dari 1,517+ design template yang boleh anda edit dan pakai untuk semua jenis social media mulai dari Facebook Ads, Instagram, Youtube, Wordpress, Ecommerce Platform, dan macam-macam lagi.


3. Pelaburan TERMURAH !

Harga tersangat mampu milik, hanya RM125 sahaja untuk 1,517+ template design.

Ini bermaksud, anda hanya perlu bayar RM0.08 sen untuk setiap 1 template, sangat-sangat berbaloi bukan?

Cuba bayangkan jika anda terpaksa menempah design di luar sana, atau hired designer untuk buat kerja design di syarikat anda.

Paling tidak anda perlu keluarkan kos RM1,500 - RM5000 untuk perkhidmatan mereka.


4. Developer License !

Anda nak buat duit dengan Ads Creative Kit? Of course boleh !

Anda boleh ambil upah buat design-design untuk clients anda dan jual dengan harga yang anda nak.

Sekarang anda dah dapat design yang berkualiti dan murah, boleh buat duit pula.. Perghh.. apa yang anda nak lagi? hehe

JAMINAN KAMI UNTUK ANDA

Masih ragu-ragu?

100% MONEY BACK GUARANTEE !

Selepas membeli Ads Creative Kit ini dan anda rasa kecewa dengan hasil kualiti design yang kami buat, maka dalam 7 hari selepas pembelian anda boleh meminta refund untuk kami pulangkan 100% modal anda.

Ini ialah jaminan kami untuk setiap produk yang kami jual.

Ini beberapa soalan dan jawapan mengenai Ads Creative Kit (FAQ)

Bagaimana nak edit template?

Jika ada masalah, bagaimana?

Boleh beli kongsi tak?

Saya tiada dan tak reti photoshop

Bagaimana License template ini?

Boleh beri template dgn orang lain?

Dapatkan sekarang sebelum terlambat !

__CONFIG_ultimatum_shortcode__{"tve_ult_campaign":"29252","tve_ult_shortcode":24}__CONFIG_ultimatum_shortcode__

EN: ALL TRADEMARKS AND LOGOS ARE THE PROPERTY OF THEIR RESPECTIVE OWNERS. THIS SITE AND THE PRODUCTS AND SERVICES OFFERED ON THIS SITE ARE NOT ASSOCIATED, AFFILIATED, ENDORSED, OR SPONSORED BY ANY BUSINESS LISTED ON THIS PAGE NOR HAVE THEY BEEN REVIEWED TESTED OR CERTIFIED BY ANY OTHER COMPANY LISTED ON THIS PAGE. THE RESULTS SHOWN ARE NOT TYPICAL AND RESULTS WILL VARY BASED ON YOUR MARKET, YOUR EFFORTS, COMPETITION AND MANY OTHER FACTORS OUTSIDE OF OUR CONTROL.

© 2018 Teknik Pemasaran. All Right Reserved Privacy Policy | Term of Service & Disclaimer