PERHATIAN Usahawan Online, Marketer, Designer & Influencer Yang Nak Dominan di Media Sosial!

Hasilkan Konten Iklan Yang Menarik, Cantik & Profesional Dengan Mudah Untuk Bantu Tingkatkan Engagement, Capai Lebih Banyak Audiens Dan Menarik Lebih Banyak Pelanggan Secara Online

Dapatkan 1,930+ Template Gambar & Video Siap Pakai (Mudah, Jimat Masa Dan Berbaloi)

Play Video

Dapatkan Tawaran Ini SEKARANG, Sebelum Jualan di TUTUP:

Dipercayai oleh 15,000+ Pengguna Malaysia & Indonesia

Kita semua tahu...

Media sosial merupakan channel pemasaran terpenting untuk bisnes kita sekarang. 

Tetapi, kebanyakan platform media sosial hari ini dikuasai oleh jenama besar dan selebriti.

Jika anda tak sanggup laburkan dalam pengiklanan dan tak pandai hasilkan konten yang menarik, kreatif dan unik, maka anda akan:

  • SUKAR menguasai pasaran di media sosial
  • SUKAR nak dapatkan audiens baru yang berkualiti
  • SUKAR untuk tingkatkan jumlah followers
  • SUKAR nak tarik lebih ramai pelanggan ideal 

Jadi, macam mana nak pastikan orang ramai tahu tentang kewujudan brand anda?

… anda kena hasilkan konten yang berbeza dari orang lain
… anda kena hasilkan konten yang profesional dan menarik, SETIAP HARI!

Masalahnya untuk hasilkan konten daripada kosong setiap hari ni kosnya agak mahal, memakan masa dan kadang kala buat kita stress sebab takda idea!

Tetapi, anda tak perlu risau…

Memperkenalkan ...

Ads Creative Kit V2

Tarik lebih banyak audiens dan pelanggan dengan konten yang menarik, professional dan unik dengan mudah menggunakan 1,930+ Template Poster & Video Untuk Pemasaran Online Anda!

mockup-adscreative-kit-2

Jom tengok contoh template yang ada didalam Ads Creative Kit ini...

MODUL 1: 30 Design Quiz

MODUL 2: 450 Puzzle Grid Feed IG™

MODUL 3: 30 Design Giveaway

MODUL 4: 30 Design Viral Daily Sharing

MODUL 5: 30 Design Discount Sale

MODUL 6: 30 Design Quotes

MODUL 7: 30 Design "How to order"

MODUL 8: 30 Design "Shopping Rules"

MODUL 9: 30 Design Testimony

MODUL 10: 30 Design "Quiz Answered"

MODUL 11: 30 Design Seasoning Promotion

MODUL 12: 30 Design "Public Holiday"

MODUL 13: 30 Design Frame Profile Picture / Twibbon

MODUL 14: 30 Design Event

MODUL 15: 30 Design Frame Products

MODUL 16: 120 Puzzle Image Facebook™

MODUL 17: 30 Design Instagram™ Story

MODUL 18: 30 Design Whatsapp™ Story

MODUL 19: 30 Design Single Image Facebook™ Ads

MODUL 20: 30 Design Facebook™ Cover

MODUL 21: 120 Puzzle Image Carousel

MODUL 22: 30 Design Blog Headline

MODUL 23: 30 Design Youtube™ Thumbnail

MODUL 24: 30 Design Youtube™ Channel

MODUL 25: 30 Design Frame Giveaway Winner

MODUL 26: 10 Design Facebook™ Canvas

MODUL 27: 102 Design Google™ Ads

MODUL 28: 56 Icon Highlight Instagram™ Story

MODUL 29: 50 Sticker Character

MODUL 30: 16 Video Promotion Template

MODUL 31: 16 Video IG Promotion Template

MODUL 32: 16 Video Opener Logo Template

MODUL 33: 16 Video Label Sales Template

MODUL 34: 30 Video Seasoning Promotion

MODUL 35: 30 Video for Discount

MODUL 36: 30 Video Public Holiday

MODUL 37: 30 Video Instagram™ Story

MODUL 38: 30 Video Whatsapp™ Story

MODUL 39: 140 Image Instagram™ Magazine Story

MODUL 40: 140 Image Instagram™ Multiple Post

"Wow,, Banyaknya.. Lawa-lawa pulak tu.. Saya Berminat nak Beli. Berapa harganya?"

Sekarang cuba anda bayangkan...

Seandainya semua design kat atas tadi anda buat sendiri, berapa lamakah masa yang anda perlukan untuk buat semua design tu? Mungkin berbulan-bulan, betul?

Tapi, dengan template Ads Creative Kit, anda hanya perlu 5-15 minit untuk menyiapkan 1 design terbaik untuk bisnes anda.

Tapi tunggu dulu...

Kami tahu anda mesti nak LEBIH dari ini. Jadi kami akan berikan anda BONUS ISTIMEWA sempena promosi pelancaran Ads Creative Kit, iaitu :

PANDUAN INSTAGRAM™ MARKETING & SUPPORT GROUP BERSAMA TEAM MESIN KREATIVITAS

Maksudnya, selain anda dapat 1,930+ template design kat atas tadi, anda juga akan kami bekalkan pembelajaran Instagram™ Marketing untuk meningkatkan jualan online anda yang bernilai RM97.

 

Apa yang bakal anda pelajari dalam Instagram™ Marketing nanti adalah

  • Pengenalan Instagram™ Marketing
  • Optimasi Hashtag dan Bina Akaun
  • Cara kaji Hashtag popular
  • Strategi untuk dapatkan 1000 – 3000 Followers
  • Automasi Instagram™ menggunakan Tools
  • Strategi mendapatkan puluhan ribu followers
  • SFS Promo Instagram™
  • Paid Promotion
  • Endorsement Produk
  • Instagram™ Ads
  • Praktek Iklan

"Ya.. Saya Berminat Nak Dapatkan Ads Creative Kit ini, Berapa Nilai Pelaburannya?"

Jika 1 template bernilai RM20
Agak-agak berapa pelaburan untuk dapatkan Ads Creative Kit ini?

  • 30 Design Quiz (RM600)
  • 450 Puzzle Grid Feed IG™ (RM9,000)
  • 30 Design Giveaway (RM600)
  • 30 Design Viral Daily Sharing (RM600)
  • 30 Design Discount Sale (RM600)
  • 30 Design Quotes (RM600)
  • 30 Design “How to order” (RM600)
  • 30 Design “Shopping Rules” (RM600)
  • 30 Design Testimony (RM600)
  • 30 Design “Quiz Answered” (RM600)
  • 30 Design Seasoning Promotion (RM600)
  • 30 Design “Public Holiday” (RM600)
  • 30 Design Frame Twibbon (RM600)
  • 30 Design Event (RM600)
  • 30 Design Frame Products (RM600)
  • 120 Puzzle Image Facebook™ (RM2,400)
  • 30 Design Instagram™ Story (RM600)
  • 30 Design Whatsapp™ Story (RM600)
  • 30 Design Facebook™ Ads (RM600)
  • 30 Design Facebook™ Cover (RM600)
  • 120 Puzzle Image Carousel (RM2,400)
  • 30 Design Blog Headline (RM600)
  • 30 Design Youtube™ Thumbnail (RM600)
  • 30 Design Youtube™ Channel (RM600)
  • 30 Design Frame Giveaway Winner (RM600)
  • 10 Design Facebook™ Canvas (RM200)
  • 102 Design Google™ Ads (RM2,040)
  • 56 Icon Highlight Instagram™ Story (RM1,120)
  • 50 Sticker Character (RM1,000)
  • 16 Video Promotion Template (RM320)
  • 16 Video IG Promotion Template (RM320)
  • 16 Video Opener Logo Template (RM320)
  • 16 Video Label Sales Template (RM320)
  • 30 Video Seasoning Promotion (RM600)
  • 30 Video for Discount (RM600)
  • 30 Video Public Holiday (RM600)
  • 30 Video Instagram™ Story (RM600)
  • 30 Video Whatsapp™ Story (RM600)
  • 140 Image Instagram™ Magazine Story (RM2,800)
  • 140 Image Instagram™ Multiple Post (RM800)

Nilai sebenar Ads Creative Kit V2 ialah

RM41,240

Tetapi, anda tak perlu laburkan sebanyak itu…

Bukan RM9,999

Bukan RM4,999

Bukan juga RM999

Dengan 1,930+ Template Poster dan Video Marketing ini anda boleh dapatkan dengan nilai:

RM499

(Diskaun 70% Sempena Pelancaran)

RM149 Sahaja!!!

Dapatkan tawaran ini SEKARANG
Sebelum DISKAUN TAMAT

"Kenapa saya perlu mendapatkan Ads Creative Kit ini?"

Tahukah anda..

Kesemua template Ads Creative Kit ini sesuai untuk aktiviti marketing anda selama 1 TAHUN !

Cuba bayangkan 1,930 dibahagi dengan 365 hari, maka anda dapat menggunakan 5 design setiap hari selama 1 tahun penuh.

Sangat-sangat JIMAT dan MENGUNTUNGKAN bukan?

1. Design Template MENARIK!

Design nampak professional, unik dan ‘up to date’

Kesannya audience anda lebih mudah tertarik melihat poster anda, meningkatkan CTR iklan hingga boleh menambah peratusan Conversion Rate jualan online anda.

2. Sangat LENGKAP !

Ada lebih dari 1,930+ design template yang boleh anda edit dan pakai untuk semua jenis social media mulai dari Facebook™ Ads, Instagram™, Youtube™, WordPress™, Ecommerce Platform, dan macam-macam lagi.

3. Boleh di Edit menggunakan Photoshop & PowerPoint

File template Ads Creative Kit terdiri dari 2 format iaitu .psd (Photoshop) dan .pptx (PowerPoint).

Jadi, sangat mudah untuk mengubah suai template mengikut cita rasa anda!

4. Developer License !

Anda nak buat duit dengan Ads Creative Kit? Of course boleh !

Anda boleh ambil upah buat design-design untuk clients anda dan jual dengan harga yang anda nak.

Sekarang anda dah dapat design yang berkualiti dan murah, boleh buat duit pula.. Perghh.. apa yang anda nak lagi? hehe

5. Pelaburan TERMURAH !

Harga tersangat mampu milik, hanya RM147 sahaja untuk 1,930+ template design.

Ini bermaksud, anda hanya perlu bayar RM0.07 sen untuk setiap 1 template, sangat-sangat berbaloi bukan?

Cuba bayangkan jika anda terpaksa menempah design di luar sana, atau hired designer untuk buat kerja design di syarikat anda.

Paling tidak anda perlu keluarkan kos RM1,500 – RM5000 untuk perkhidmatan mereka.

100% MONEY BACK GUARANTEE !

Selepas membeli Ads Creative Kit ini dan anda rasa kecewa dengan hasil kualiti design yang kami buat, maka dalam 7 hari selepas pembelian anda boleh meminta refund untuk kami pulangkan 100% modal anda.

Siapa yang patut menggunakan template Ads Creative Kit ini?

Ads Creative Kit V2 Sesuai Jika Anda Adalah Seorang...

Freelancer

Developer

Peniaga Online

Ecom Player

Digital Marketer

Designer

Affiliate

Content Creator

Soalan Lazim (FAQ)

Untuk template Video, anda boleh edit menggunakan Power Point.

Sedangkan template gambar adalah dalam format .psd (photoshop) dan pptx (power point),

Jadi, jika anda mahir menggunakan Photoshop atau ingin belajar editing photoshop, anda boleh gunakan file format psd.

Jangan takut, sebab kami akan berikan panduan untuk mendapatkan photoshop secara percuma secara rasmi menerusi website Adobe.

Jika anda tak reti menggunakan photoshop, anda tak perlu risau sebab kami telah siapkan video tutorial khas untuk anda yang betul-betul tak tahu tentang photoshop. Jadi ini adalah masa terbaik anda untuk belajar menggunakan photoshop.

Tetapi, jika anda tidak reti photoshop dan tau menggunakan power point, anda pun boleh edit gambar tersebut menggunakan power point, best kan?

Kami akan memberikan support group menerusi telegram + mentoring online.

Anda juga boleh whatsapp kami secara personal untuk bertanya segala masalah berkaitan Ads Creative Kit dan kami akan cuba bantu sebaik mungkin berkaitan masalah anda.

Tak boleh, kami tidak menghalalkannya.

Kami mohon kepada anda untuk menghargai kerja keras kami yang kami hasilkan selama berbulan-bulan untuk menghasilkan produk ini untuk anda.

All Themplate Developer Rights license!

[YES] Unlimited clients projects

[NO] Can RE-SELL IN ANY WAY

[NO] Can bundle with other products

[NO] Can be added to paid membership sites

[NO] Can be added as a bonus to a paid product

[NO] Can give away for free.

[NO] Includes PLR rights

[NO] Can be added to free membership sites.

[NO] Can be added to edited and claimed as your own

[NO] Can be added to microstock site or marketplace site.

[NO] Can sell Resell Rights.

[NO] Can sell Master Resell Rights.

[NO] Can claim original copyright

Tak boleh, kami tidak menghalalkannya.

Sila ambil perhatian bahawa anda akan dapat akses template Ads Creative Kit dalam 1-3 hari waktu bekerja.

Ini disebabkan produk ini dari rakan saya di Bandung, Indonesia.

Anda akan mendapatkan senarai link download template-template di member area yang akan kami berikan.

Jadi, sila klik butang dibawah untuk membuat tempahan!

EN: ALL TRADEMARKS AND LOGOS ARE THE PROPERTY OF THEIR RESPECTIVE OWNERS. THIS SITE AND THE PRODUCTS AND SERVICES OFFERED ON THIS SITE ARE NOT ASSOCIATED, AFFILIATED, ENDORSED, OR SPONSORED BY ANY BUSINESS LISTED ON THIS PAGE NOR HAVE THEY BEEN REVIEWED TESTED OR CERTIFIED BY ANY OTHER COMPANY LISTED ON THIS PAGE. THE RESULTS SHOWN ARE NOT TYPICAL AND RESULTS WILL VARY BASED ON YOUR MARKET, YOUR EFFORTS, COMPETITION AND MANY OTHER FACTORS OUTSIDE OF OUR CONTROL.