Bagaimana Strategi Iklan Ini Hasilkan Jualan RM17,145 Seminggu Menggunakan Facebook™ Ads!

Assalamualaikum dan hai, saya Zaki 😊Hari ni saya nak kongsikan kepada anda rahsia bagaimana saya berjaya membuat jualan RM17K seminggu dengan mudah menggunakan Facebook Ads.Jadi jika anda nak tahu macam mana nak buat, saya sarankan anda untuk baca artikel ini sampai habis.Sebab, artikel ini agak panjang dan apa yang saya kongsikan ini ialah berdasarkan pengalaman …

Continue reading →

Research Prodcuts Dropshipping

Cara Mudah Mencari Produk Laris Manis dan Suppliernya

[et_pb_section admin_label=”section”] [et_pb_row admin_label=”row”] [et_pb_column type=”4_4″] [et_pb_text admin_label=”Text”] Ini cara mudah untuk mencari produk yang terbukti LARIS MANIS beserta suppliernya Mengkaji produk itu PENTING Sebab, bila kita tahu produk tu LAKU, maka kita tak perlu lagi terkial-kial nak menjualnya nanti. Harapannya nanti, bila kita dengan mudah menjual produk “HOT” tadi, profitnya boleh kita kongsikan dekat …

Continue reading →

Peluang International Dropship

Peluang Bisnes International Dropshipping

[et_pb_section bb_built=”1″ admin_label=”section” _builder_version=”3.0.47″][et_pb_row admin_label=”row” _builder_version=”3.0.47″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat”][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text _builder_version=”3.0.90″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat” background_layout=”light”] Pertumbuhan bisnes Ecommerce kian meningkat dari tahun ke tahun, bukan hanya di Malaysia sahaja, bahkan di seluruh Dunia. Kajian ini berdasarkan data yang didapati dari statista[dot]com yang mengkaji peningkatan pertukaran wang dalam bisnes international dropshipping dari tahun ke tahun. Bahkan, …

Continue reading →

1000 Database emel FB Ads

[Tutorial] Cara Dapatkan 1000 Database Emel Dalam 40 Hari Menggunakan Fb Ads

[et_pb_section bb_built=”1″ custom_padding=”37.9062px|0px|4px|0px” _builder_version=”3.0.47″][et_pb_row _builder_version=”3.0.47″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat”][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text _builder_version=”3.0.69″ inline_fonts=”Ubuntu”] Hallo.. Jumpa lagi dengan saya, Zaki Amiril di sini. Aum ! Pernah jumpa iklan saya ni? hehehe [/et_pb_text][et_pb_image src=”https://scontent-sit4-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/19731890_151173122110785_2477508431511446030_n.jpg?oh=8b9c1fbb2501d0e1c4cf4b98bf541b36&oe=5A16F84E” animation=”off” align=”center” _builder_version=”3.0.69″ /][et_pb_text _builder_version=”3.0.69″ inline_fonts=”Ubuntu”] Hari ni saya sangat-sangat Excited sebab pada artikel kali ini saya akan berkongsi kepada anda bagaimana 1 iklan Fb …

Continue reading →

Cara buat jualan 4 angka FB Ads

[Tutorial] Cara Buat Jualan RM4,348 Seminggu Menggunakan FB Ads

Assalamualaikum dan Hai, Zaki Amiril di sini.Pada artikel kali ini saya ingin berkongsi kepada anda bagaimana saya buat jualan RM4,348 menggunakan Fb Ads.Semoga perkongsian ini bermanfaat kepada anda yang baru nak memulakan perniagaan di Facebook. Apa yang saya share ini adalah pengalaman saya sendiri ketika membantu mempromosikan produk rakan saya secara online menggunakan Facebook Ads.Jualan …

Continue reading →

Minyak Hitam Menggunakan FB Ads

Case Study – Jualan Minyak Hitam 6 Angka Selepas Menggunakan FB Ads

[et_pb_section fb_built=”1″ admin_label=”section” _builder_version=”3.0.47″][et_pb_row admin_label=”row” _builder_version=”3.0.47″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”3.0.47″ parallax=”off” parallax_method=”on”][et_pb_text _builder_version=”3.0.47″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat” inline_fonts=”Arvo,Ubuntu”] Ramai yang tertanya-tanya dengan saya, Bisnes apa yang sesuai dekat Fb ni sebenarnya? Semua bisnes sesuai, asal kan produk tu ada permintaan, bukan syok sendiri sahaja. Sebab apa? Facebook merupakan “GIANT BIG DATABASE OF HUMAN ACTIVITIES”. Facebook …

Continue reading →

Case Study: Bagaimana Lelaki Ini Berjaya Meletupkan Jualan Online Dari 0 Menjadi 7 Angka Dalam Tempoh 7 Bulan Sahaja!

[et_pb_section bb_built=”1″ admin_label=”section”][et_pb_row admin_label=”row” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat” background_size=”initial”][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text inline_fonts=”Arvo” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat” background_size=”initial”] Bismillah. Beberapa hari yang lepas saya berpeluang untuk menemubual rakan baik saya sekaligus mentor saya, Tuan Khairi Ariff bagaimana beliau mampu menjual produk secara online dan berjaya melonjakkan jualan dari 0 sehingga 7 angka dalam tempoh 7 bulan sahaja tanpa menggunakan dropship, agen …

Continue reading →

>