strategi facebook ads

Strategi Facebook Ads: 5 Kaedah Untuk ‘Skyrocket’ kan Jualan (2020)

Hari ni saya akan kongsikan 5 Strategi Facebook Ads yang boleh anda amalkan sekarang untuk tingkatkan jualan tanpa perlu laburkan kos yang tinggi pada iklan.Bahkan, strategi ini telah membantu kami untuk hasilkan 300% hingga 1665% positif ROI!Apa yang paling penting ialah anda hanya perlu faham strategi dan gameplan bagaimana nak hasilkan iklan Facebook Ads yang profitable.Dalam blog …

Strategi Facebook Ads: 5 Kaedah Untuk ‘Skyrocket’ kan Jualan (2020) Read More »

Cara Target Audience Menggunakan Facebook Ads – FLEX Targeting

Punca Kos MelambungKatakan anda jual barang untuk peminat Coffee tapi anda ‘ter’ promote barang tersebut pada geng Teh Tarik.Audience tak akan klik pada post yang tak relevan dengan mereka.Bila audience tak berminat untuk respond pada iklan, ini akan menyebabkan kos untuk dapatkan pelanggan melambung dari yang sepatutnya.Jadi, sebab ini lah audience targeting sangat penting untuk …

Cara Target Audience Menggunakan Facebook Ads – FLEX Targeting Read More »

Formula Closing Rate Sehingga 80% Untuk Leads Yang PM Anda

Prospek memerlukan 6 hingga ke 8 touch points dengan brand sebelum bersedia untuk membuat pembelian.Dulu orang bisnes guna tv, radio dan surat untuk sampaikan mesej mereka kepada target audience.Tapi sekarang dah mudah. Guna FB Ads, messenger atau whatsapp pun dah boleh hasilkan ROI yang lumayan.Dengan syarat, kita kena tahu bagaimana untuk struktur dan susun mesej …

Formula Closing Rate Sehingga 80% Untuk Leads Yang PM Anda Read More »

Shopping Cart