Khas Untuk Usahawan Online Yang Menggunakan Facebook Advertising...

"CONVERSION HACK UNTUK BINA SHORTCUT DAN CONVERT PELANGGAN DENGAN PANTAS PADA KOS YANG RENDAH"

100% Satisfaction Guarantee

Secure Checkout

Ini kata mereka:

“Memang bagus, betul2 conversion hack dan flownya jelas. Saya dah dapat idea untuk jual produk dan servis kami. Ada case study dan cara penggunaan, produk bos memang actionable. Senang faham dan boleh terus execute”


Aiman Ismail 

Marketer, ABS Digital

"JUJUR.. Belum pernah ada lagi panduan yang DETAIL seperti ini yang memfokuskan Lead dan Conversion Offer dalam pasaran IM Malaysia ini. Conversion Hack ini sangat sesuai utk mereka yang mencari cara untuk mendapatkan pelanggan baru dengan cara yang simple dan berstrategi.”


Faqimi Fauzi

Founder, BotCommerce

TINGKATKAN 3X GANDA JUMLAH LEADS & PELANGGAN SEAWAL 48 JAM

Result Selepas 12 Jam! (read disclaimer)

Kalau anda seorang usahawan online yang mempunyai masalah..


  • Kos iklan yang tinggi untuk dapatkan pelanggan dan tidak berbaloi jika dibandingkan dengan jumlah pulangan.
  • Dah revamp sales page, ayat iklan, setting Facebook Ads tapi jumlah jualan dan ROAS masih rendah.
  • Gagal tingkatkan jualan secara konsisten untuk kembangkan business dengan cepat.
  • Tak tahu buat jualan extra dari pelanggan sedia ada untuk squeeze more profits.
  • Funnel sedia ada tidak berkesan dan terlalu rumit untuk dipraktik dalam kempen marketing perniagaan anda.

Kalau anda sukar untuk tidur malam dek memikirkan masalah di atas dan nak buang masalah ini jauh – jauh,


anda mesti sertai Conversion Hack sekarang.


Ini bukan seperti kelas online yang anda sering jumpa di luar sana,


ia adalah taktik dari hasil split test yang dah berjaya untuk tingkatkan 3 kali ganda jumlah pelanggan secara konsisten seawal 48 jam.

Saya sendiri telah guna Conversion Hack untk bantu business saya yang asalnya cuma sebuah blog kepada website,


... yang dah jana 5 angka secara konsisten setiap bulan melalui kelas online dan perkhidmatan.

Dan sekarang, saya nak bantu anda pula untuk guna hack ini dan bina shortcut untuk dapatkan lebih ramai pelanggan pada kos yang lebih rendah untuk perniagaan anda.

GUNA CONVERSION HACK UNTUK ELAKKAN PEMBAZIRAN WANG PADA LEADS YANG LIAT UNTUK CONVERT JADI PELANGGAN

Untuk tarik hot leads yang berkualiti dan pelanggan secara konsisten sebenarnya lebih mudah dari apa yang anda sangkakan.


Kebanyakan usahawan tidak tahu tentang langkah yang betul dan ini menyebabkan mereka terpaksa ambil masa yang lebih lama dari tempoh yang sepatutnya.


Saya dah siapkan semua kerja berat untuk anda. Ikut sahaja Conversion Hack langkah demi langkah supaya anda juga dapat tarik lebih ramai leads dan pelanggan dalam masa yang singkat.

Bukan itu sahaja, anda juga akan belajar bagaimana untuk boost jualan extra sebanyak 35% daripada database pelanggan sedia ada.

Conversion Hack akan berikan anda hasil yang pantas tanpa buang masa kerana ianya direct to the point dan adalah hasil dari pengalaman try n error saya.

Anda akan dapat strategi yang anda boleh terus praktik dalam perniagaan untuk buat shortcut dan convert pelanggan dengan pantas.

Lepas kuasai Conversion Hack, saya jamin anda mesti nak belanja lebih banyak wang untuk jana leads sebab strategi ni akan buat pelanggan anda datang macam air banjir.

ANTARA PERKARA YANG ANDA AKAN BELAJAR DALAM CONVERSION HACK

  • Strategi bulletproof yang saya guna sejak 2017 untuk bina shortcut dan dapatkan pelanggan pada kos yang rendah secara konsisten.
  • Hack untuk buat tawaran anda 5x lebih menarik supaya prospek terus beli produk anda tanpa banyak berfikir!
  • Tingkatkan 3X ganda jumlah pelanggan secara konsisten dalam masa seawal 48 jam tanpa perlu tabur lebih banyak wang pada marketing.
  • Boost jualan extra sebanyak 35% daripada database pelanggan sedia ada tanpa menggunakan funnel yang rumit untuk dipraktikkan dalam dunia perniagaan sebenar.


Anda boleh guna Conversion Hack untuk jual apa sahaja jenis servis dan produk digital kepada target prospek dalam niche anda.

Ini bukan teori semata – mata tetapi 100% apa yang boleh diguna dalam dunia perniagaan sekarang dan ia hasil dari pengalaman, split test dan try n error sejak 2013.

Saya belajar dari jalan susah, langgar dinding bertahun – tahun untuk dapatkan strategi yang betul untuk convert pelanggan dengan mudah.

Sebab itu saya nak kongsikan dengan usahawan seperti anda supaya anda juga boleh tarik lebih ramai leads yang berkualiti dengan pantas dan jana angka jualan yang lebih tinggi.

1 CONVERSION HACK, 2 CASE STUDY DAN 3 PROVEN FUNNEL YANG ANDA BOLEH TERUS PRAKTIK DALAM KEMPEN MARKETING

Lepas pendaftaran selesai, anda akan terus dapat akses video:


  • 1 x Conversion Hack untuk buat tawaran anda 5X lebih menarik supaya prospek terus beli produk anda tanpa banyak berfikir.
  • 2 x Case Study terperinci untuk produk digital (RM14385) dan perkhidmatan (RM120K+) yang lengkap dengan funnel dan maklumat kempen.
  • 3 x Proven Funnel dan cara split test yang anda boleh terus praktik semasa buat kempen marketing.
  • 3 x Case Study Bonus tentang Autopilot Funnel, Konten Follow Up dan Strategi Facebook Ads.


Anda tak perlu bazir berbulan – bulan bersusah payah untuk cuba buat semua perkara ini sendiri.

Saya akan tunjukkan kepada anda bagaimana untuk tarik ramai leads & pelanggan dengan lebih cepat dari apa yang anda boleh bayangkan.

Anda boleh jimat masa dan dapatkan hasil yang jauh lebih baik selepas anda sertai Conversion Hack.


Ianya adalah shortcut untuk bantu anda dapatkan lebih ramai pelanggan pada kos yang lebih rendah.

Anda nak kembangkan perniagaan anda dalam jangka masa yang pantas?


Anda nak gaya kerja marketing yang jauh lebih baik tanpa perlu bazir banyak wang dan masa seperti orang yang gagal selalu buat?

Anda boleh klik button di bawah untuk sertai Conversion Hack sekarang.

KONTEN BONUS BERNILAI RM150!

3 CASE STUDY TERPERINCI TENTANG FACEBOOK ADS DAN STRATEGI FOLLOW UP

Selain 2 case study tentang strategi Conversion Hack, anda juga akan terima 3 case study bonus mengenai Facebook Ads, Autopilot Funnel dan Strategi Follow Up. 3 case study ini akan di hantar melalui email.

Case Study 1: Langkah Untuk Setup Autopilot Funnel


Case Study 2: Setiap usahawan kena guna 5 konten follow up ni untuk tingkatkan jualan dan nilai pelanggan.


Case Study 3: Strategi Facebook Ads bagaimana saya buat RM24k dalam masa 8 hari dengan bajet RM1.8K sahaja (13.45X ROAS)

Apa kata mereka:

“Nice tutorial, smooth dan mudah faham. Tak expect case study tu boleh buat backend sales yang banyak walaupun harga kapak untuk produk upsell.”


Zaki Amiril

Teknik Pemasaran

“Tutorial ni memang terbaik sebab conversion hack ni terang lebih detail untuk build up traffic dan leads. Low spending but high conversion. Sangat2 membantu.”


Shahril Suhaimi

Videographer, Blackbronx Visual

BINA SHORTCUT UNTUK CONVERT PELANGGAN DENGAN PANTAS PADA KOS YANG LEBIH RENDAH, RM35 SAHAJA!

Dalam Conversion Hack, anda akan belajar bagaimana untuk bina shortcut dan dapatkan lebih ramai pelanggan dalam masa yang singkat pada kos yang lebih rendah.

Program ini khas untuk usahawan yang tidak mahu buang masa dan betul – betul serius untuk tingkatkan 3x jumlah pelanggan secara konsisten dalam masa 48 jam. Klik pada button di bawah untuk sertai Conversion Hack sekarang.

100% Satisfaction Guarantee

Secure Checkout

Soalan lazim

Siapa yang sesuai untuk Program ini?

Kelas Ini dalam Bentuk Ebook atau Video?

Kalau Saya Perlukan bantuan selepas membeli?

Berapa Harga Pendaftaran?

Jumpa anda di member area

Zaki Amiril Adinda (CMO of Teknik Pemasaran)


Saya merupakan marketing strategic untuk website teknikpemasaran.com.


Saya juga merupakan marketing partner untuk course Facebook Ads Game Plan ini.

Baem Ashrawi (Founder Conversion Hack)


I am a full time private marketing officer hired by CEOs and CMOs across the globe.

I run businesses in organic skincare, marketing and music industry.

EN: ALL TRADEMARKS AND LOGOS ARE THE PROPERTY OF THEIR RESPECTIVE OWNERS. THIS SITE AND THE PRODUCTS AND SERVICES OFFERED ON THIS SITE ARE NOT ASSOCIATED, AFFILIATED, ENDORSED, OR SPONSORED BY ANY BUSINESS LISTED ON THIS PAGE NOR HAVE THEY BEEN REVIEWED TESTED OR CERTIFIED BY ANY OTHER COMPANY LISTED ON THIS PAGE. THE RESULTS SHOWN ARE NOT TYPICAL AND RESULTS WILL VARY BASED ON YOUR MARKET, YOUR EFFORTS, COMPETITION AND MANY OTHER FACTORS OUTSIDE OF OUR CONTROL.

© Teknik Pemasaran. All rights Reserved Privacy I Disclaimer