Khas Untuk Peniaga Online, Marketer, Affiliate dan Pengguna Fb Ads yang nak...

Convert lebih ramai prospek jadi pelanggan & 'skyrocket' jualan anda dengan facebook™ads

Tengok video ini untuk tahu bagaimana FB Ads Funnel akan bantu tingkatkan Closing Rate dan jualan online anda dengan lebih efektif & mudah

100% Satisfaction Guarantee

Secure Checkout

Ini kata mereka:

“Sebelum ni ROI tak sampai 1k dari investment of RM11k+ on advertising. New campaign got us RM5k worth of new clients at RM400+ spending dengan FB Ads”


Ilham Nadzmi

Designer, Kajang

Selepas belajar FB Ads Gameplan “Bulan ni je setakat sekarang 21/4/18 sales dah RM150k plus, kos fbads RM25K. Sebelum ni biasa kalau sales RM150k, kos ads dalam RM50k ++”


Amiruddin Basri

Entrepreneur, Kajang

16.8 Juta Rakyat Malaysia Mempunyai Akun FB

Credit Source: HootSuite

Dari 32 juta penduduk Malaysia, 75% ataupun 24 juta orang adalah pengguna social media yang aktif.

Dari 24 juta pengguna aktif tersebut, 70% ataupun 16.8 juta orang di Malaysia mempunyai akaun FB.

Credit Source: HootSuite

Tapi, masih ramai usahawan dan marketers gagal untuk hasilkan jualan dan ROI yang konsisten walaupun dengan saiz audience yang sebegitu besar di FB.

Kos FB Ads semakin meningkat dari tahun ke tahun, kalau anda tak pandai bina iklan FB Ads yang berstruktur dan susun funnel..

Anda akan terus bakar lebih banyak duit dan buang masa melayan leads yang liat nak convert jadi pelanggan.

Tanpa disedari, anda juga akan terus mengalami kerugian besar sebab hilang leads yang sepatutnya jadi pelanggan anda.

Ini kerana FB Ads cuma advertising platform yang mendekatkan produk anda dengan target audience.

Iklan yang berstruktur dan FB Ads funnel yang tersusun adalah apa yang akan bantu move dan convert audience anda daripada strangers ke leads ke customers.

Punca Leads Liat Untuk Convert Jadi Pelanggan

Punca pertama ialah kerana anda tak guna branded content untuk tapis dan tarik audience yang betul – betul relevan dengan masalah yang produk anda selesaikan.

Punca kedua pula ialah funnel anda tak lengkap dengan fasa khas yang difokuskan pada pembinaan trust untuk ‘trigger’ keinginan prospek dengan lebih mendalam.

Kalau anda masih buat iklan guna teknik rambo dan funnel anda tak lengkap dengan 2 fasa penting yang saya sebut di atas.

Maka, anda buat lah iklan 100 kali sampai tonggang terbalik macam mana pun, proses closing tetap akan susah dan conversion rate tetap tak akan berubah.


Dah Serik Bakar Duit & Buang Masa? Ni Jalan Keluarnya

  • Anda wajib tahu bagaimana nak buat iklan yang berstruktur dan susun funnel FB Ads supaya dapat convert leads jadi pelanggan dengan mudah.
  • Wajib tahu bagaimana nak susun konten untuk generate leads, bagaimana tulis konten untuk bina trust, konten untuk generate sale dan bagaimana nak maksimakan profit dengan FB Ads.
  • Wajib tahu metrik apa yang kita sepatutnya guna untuk optimize dan scale campaign FB Ads dengan terancang tanpa hilang profits.

​Funnels Telah Digunakan Sejak 1898 (121 Tahun)

Ianya bukan perkara baru. Sales funnel atau customer journey telah diperkenalkan oleh Elias St Elmo Lewis pada tahun 1898.

Beliau adalah pioneer dunia advertising dan founder kepada konsep AIDA dimana ianya telah digunakan oleh pakar marketing seluruh dunia sehingga hari ini.

AIDA: Attention, Interest, Desire, Action

FB Ads Game Plan pada akarnya, dibina dari asas marketing yang sama diperkenalkan oleh Elias Lewis, bezanya cuma teknologi dan sistem yang kita gunakan pada hari ini iaitu FB Ads.


3 Fasa 'FB Ads Funnel' Untuk Bantu Convert Lebih Ramai Prospek Jadi Pelanggan Dengan Mudah

Asas marketing masih sama, yang berubah hanyalah teknologi dan cara mesej kita disampaikan kepada audience. 


Struktur, fasa iklan dan penyusunan konten dalam FB Ads Game Plan akan bantu anda convert leads jadi pelanggan dengan mudah.

Ini kerana asasnya dibina dari kaedah yang memang dah terbukti berkesan selama 121 tahun dan dibantu pula dengan format konten marketing yang dibina khas untuk tarik minat audience dengan mendalam dari segi psikologi.

Traffic - Lead Generation

Pada fasa ni, funnel akan tarik targeted audience dan leads supaya pada fasa 2 dan ke 3, bajet iklan dan masa kita cuma akan diluangkan kepada leads yang betul – betul berminat dengan produk. Konten di fasa ni difokuskan untuk introduce dan educate audience tentang produk.

Persuasion

Dalam fasa 2, funnel akan buat audience lebih kenal dan percaya dengan brand melalui retargeting yang strategik. Konten distruktur khas untuk trigger prospek dari segi psikologi supaya dapat tarik minat mereka dengan lebih mendalam bagi memudahkan proses closing.

Open Cart - Conversion

Dalam fasa 3, leads dan prospek dah familiar dan kenal produk anda. Ini kerana kita dah tapis dan nurture leads di 2 fasa sebelumnya untuk bantu proses closing di fasa ini jadi mudah. Struktur iklan akan di fokuskan untuk move audience supaya take action dan beli produk.

100% Satisfaction Guarantee

Secure Checkout

Apa kata mereka:

“Alhamdulilah sangat puas hati. Terima kasih banyak. Sebelum ni sehari kos iklan rm 70-100 sehari. Ramai yang pm tp ramai jugak yang tak beli, 30 orang pm 6 je yang beli. Sekarang kos iklan rm20+3+3 tu. Orang pm 6 orang , yang beli 5 orang. Alhamdulilah. Kerje nak layan customer pon makin kurang dan sale meningkat 👍”


Mohd Farishh

Online Seller

“Saya dah pakai FB Ads Game Plan lebih 3 bulan. Alhamdulillah, ini antara strategi yang menjadi. Sekarang dah masuk 3 produk saya menggunkan strategi ni. Sebelum ni spend rm200, nett profit rm50. Sekarang spend rm130, nett profit RM300-RM400. Terbaik!”


Arif Aizat

Online Seller

100% Satisfaction Guarantee

Secure Checkout

Disebabkan masih ramai yang tak faham bagaimana nak guna Facebook ads funnel untuk Tarik High Quality Traffic, hasilkan Leads serta buat jualan lebih banyak.


Maka, memperkenalkan...

FB Ads Game Plan Is A Marketing + Sales Funnel On Steroid

Sebuah program pembelajaran online khas untuk anda yang nak belajar strategi untuk tarik targeted leads dan convert lebih ramai prospek jadi pelanggan dengan efektif dan mudah melalui FB Ads Funnel.

100% Satisfaction Guarantee

Secure Checkout

FB Ads Funnel

Teknik untuk bina iklan FB Ads yang berstruktur dan susun funnel untuk attract, educate dan bina trust supaya dapat convert leads menjadi pelanggan dengan mudah.

Strategic Retargeting

Strategi retargeting dan follow up bersistem untuk shift mindset audience dari ‘aku login di FB sebab nak bersosial’ kepada ‘aku suka and nak beli produk’ dengan efektif.

Solid Content Marketing

Pembinaan konten yang mengandungi mesej penting dan berstruktur di ketiga – tiga fasa untuk bantu move dan trigger minat audience melalui results proven formats.

Evergreen Strategy

FB Ads Game Plan ialah strategi evergreen yang anda boleh guna berulang – ulang kali untuk jana high quality leads dan sales yang berterusan dalam jangka masa panjang.

ISI KANDUNGAN

Course online ini lengkap dengan tutorial, contoh penerangan yang mudah difahami dan telah disusun dengan teliti secara step by step. Terbahagi kepada 2 bahagian iaitu untuk marketers yang menggunakan fb page business dan satu lagi khas untuk marketers yang menggunakan website.

Tutorial Video

Step by step tutorial videos, lengkap daripada A – Z untuk bina high converting FB Ads Funnel. Dari setup custom audience, pixel, conversions, objektif iklan, metrik yang anda perlu kisah untuk scale kempen sampai la ke fasa terakhir iaitu Open Cart.

Explainer Video

Video penerangan terperinci berserta contoh situasi yang mudah difahami supaya anda faham setiap langkah dan kenapa kita buat sesuatu perkara tu. Lengkap dengan format, sales script dan contoh yang anda boleh tiru dan ambil terus untuk gunakan pada business anda.

FB Group Support

Sejak 2012, saya telah bekerja dengan CEO & CMO serata benua dari pelbagai jenis niche. Melalui ‘paid members only’ group, saya akan bantu dengan sebarang masalah spesifik yang anda ada tentang sales dan marketing dengan pantas.

Apa kata mereka:

“Ilmu yang mudah difahami dan ianya sangat membantu kerana mempunyai elemen yang dipanggil praktikal, teknikal dan taktikal. Ramai orang boleh mengajar fb ads, tetapi tidak ada tiga elemen diatas dengan baik. Melalui Game Plan punya ilmu saya dapat simplekan bahawa research dan ilmu yang disediakan sangat terbaik untuk diamalkan. ROI saya pada tahun 2018 meningkat 27% dari tahun 2017. Ia capaian yang terbaik kerana saya estimed pencapaian tahun 2018 naik dibawah 20% sahaja. Game Plan Tuan Baem ini saya cuma nak cakap begini sahaja, Recommended.”


Tuan Izan Shafie
Pengasas, Akademi Guru Niaga

“Modul yg powerful giler. Ni antara the best course tentang Funnel, Automation dan Fb Ads yg pernah sy belajar. Modul pembelajaran yg ringkas, padat dan mudah faham. Dengan strategi funnel yg baim share, sy boleh jimat kos ads hingga 50%. Topik yg best jgk mcm mana nak cari idea dan tulis On Brand Content. Memang padu. Generator traffic yg high quality. So far, memg byk ilmu baru dalam Game Plan ni dan ni adalah evergreen strategi. Recomended.”


Sufi Izzudin
Freelance Marketer

100% Satisfaction Guarantee

Secure Checkout

8 Chapter Yang Ringkas, Direct To The Point & Padat

Lepas tonton, anda terus boleh mula implement untuk improve performance FB Ads anda.

Chapter 1

STRUCTURE & BIG METRICS

Architecture: Penerangan bagaimana nak bina dan struktur kempen FB Ads yang kukuh supaya kita boleh untung untuk jangka masa panjang.

Big Metrics: Metrik penting untuk bantu anda pastikan kempen mana yang anda kena stop dan yang mana satu anda kena teruskan dan scale tanpa perlu hilang profits.

Chapter 2

FACEBOOK ADS TARGETING

Dalam chapter ni anda akan belajar 2 teknik untuk bina audience group iaitu research & locate interests menggunakan flex targeting. Yang kedua ialah teknik laser lookalike.


  1. Flex Targeting (Basic)
  2. Research & Locate
  3. Laser Lookalike Targeting

Chapter 3

LEADS & TRAFFIC GENERATION

Bina branded content melalui format & contoh. Anda juga akan belajar untuk tarik hot leads supaya boleh close sales lebih mudah dan tingkatkan ROI kempen FB Ads.


  1. Branded Content
  2. Lead Generation
  3. FB Pixel Setup
  4. Custom Audience & Ads Creation
  5. Custom conversions

Chapter 4

SHARK TANK SEQUENCE

Format untuk tulis konten follow up yang leads dan prospek anda kisah untuk baca supaya sequence anda memberikan impak yang besar kepada ROI kempen FB Ads.

Sequence ini boleh digunakan untuk marketers yang menggunakan Whatsapp, Messenger dan Email untuk follow up dengan leads & prospek.

Chapter 5

THE ART OF PERSUASION

Buat leads dan prospek lebih familiar dengan brand. Pada masa yang sama belajar untuk trigger & tingkatkan minat mereka dengan lebih mendalam menggunakan konten Persuasion.


  1. Strategic Retargeting (Part 1)
  2. Content Building : Persuasion
  3. Persuasion Ads Creation

Chapter 6

OPEN CART

Dalam fasa ni, goal kita adalah untuk tukarkan audience yang masih belum mendiam diri supaya take action dan beli produk anda.


  1. Strategi Retargeting (Part 2)
  2. Content Building: Open Cart
  3. Open Cart Ads Creation

Chapter 7

ART OF SCALING & UPSELL

Scaling: Teknik FB Ads scaling yang betul supaya iklan anda dapat capai lebih ramai audience dan buat jualan lebih banyak.

Upsells: Strategi jualan untuk tingkatkan order value dan maksimakan profit dari bajet FB Ads yang sama.

Chapter 8

Case Study

Uncensored & Selected case studies dari library of campaigns saya yang lengkap dengan ‘rooms for improvements’ untuk bantu anda faham dan lebih mahir tentang Game Plan melalui perspektif yang berbeza. Konten akan ditambah dari masa ke semasa.

Outro

FINAL WORDS

Sekiranya anda ada masalah, dalam video ini saya jelaskan bagaimana menghubungi saya untuk dapatkan bantuan.

Apa kata mereka:

“Saya telah menggunakan teknik retargetting yang diajar oleh Tuan dan sales saya meningkat, jika dahulu saya boleh dapat 8 sales sehari menggunakan kempen ads yang biasa (engagement), kini saya boleh dapat 2-3 kali ganda jumlah sales dalam sehari. Sememangnya saya sangat recommend untuk sesiapa yang hendak belajar game plan dunia pemasaran Facebook, Tuan Baem adalah guru yang sesuai. Jujur saya katakan setiap video ini telah disusun sebegitu baik untuk memudahkan orang baru untuk belajar fb ads.”


Nazrin Zohari

Content Creator

“Aku Jurutera, dek tahu yang kontrak nak tamat aku mule belaja nak buat bisnes. Banyak aku cube, dari blogging ke saham, skang ni ke e-commerce. Bile cite pasal e-commerce aku belanje besar untuk dapatkan ilmu ni. All from outsiders, lua Malaysia, aku ingat mule2 takde orang yang tau bende2 ni kat Malaysia, naif fikiran aku. Baem memang tau ape yang die buat, dan course die tak mahal macam mamat2 mat salleh punye fb ads course. Course Baem ni on point, simple to understand and show results. Die ni senang nak bincang, mesej die reply, ko ade masalah die bole tolong setelkan. Aku rekemen Baem. No doubt lahh.”


Syed Mohd Idrus

Usahawan / Jurutera

100% Satisfaction Guarantee

Secure Checkout

Kos Sebenar Untuk Bina High Converting Funnels


Secara jujurnya, untuk dapatkan khidmat menyusun Facebook Ads Funnel melalui konsultan professional di Upwork, anda boleh di kenakan caj $150/hour iaitu lebih kurang RM620 / Jam.

Biasanya, untuk siapkan 1 funnel yang lengkap, memerlukan masa 12-24 jam (bergantung kesukaran funnel).


Maka, sekurang-kurangnya anda perlu siapkan bajet sekitar $1,800 - $3,600, iaitu bersamaan dengan RM7,500 - RM15,000.


​​​Mahal kan? But that’s the reality.

Pada awal karier saya jalankan syarikat FB Ads & Video marketing di mana elance (sekarang Upwork) adalah salah satu tempat untuk saya dapatkan projek.

Semasa usia saya 22 tahun (2014), Dependable Trucking Inc bayar saya $50/hour untuk produce content dan map sales funnel mereka.

Saya kerja directly dengan Mark Williams (founder) dimana saya tulis proposal dan sealed projek tersebut sendiri.

Daripada 30 juta syarikat berdaftar di Amerika, Inc Magazine telah senaraikan Dependable Trucking dalam top 5000 fastest growing companies pada 2014.

Syarikat mereka baru lagi masa tu, tapi nak tahu kenapa mereka grow dengan cepat?

Sebab Mark tahu macam mana nak leverage business beliau melalui Social Media, Content Marketing & Sales Funnel.

Tapi.. Anda tak perlu keluarkan bajet RM10K Untuk Dapatkan Ilmu tentang Facebook Ads Funnel & Content Marketing.


Anda juga tak perlu nak langgar dinding selama bertahun – tahun.

Saya tak ada PHD dan bukan sifu pakai kot berkilat.

Tapi saya ada pengalaman bekerja directly dengan CEO dan CMO dari serata benua dalam industri marketing sejak 2012.

Kalau anda nak belajar tentang real content marketing dan high converting FB Ads funnels.

Dengan panduan FB Ads Game Plan, hari ni juga anda akan tahu strategi lengkap untuk tarik targeted leads dan convert lebih ramai prospek jadi pelanggan.


Anda boleh gunakan ilmu ini berulang-ulang kali untuk setup semua Funnel plan produk ataupun bisnes anda.

Sekarang, cuba bayangkan berapa Total Value yang anda dapatkan dalam Facebook Ads Game Plan ini?


RM4,997?

RM2,997?

RM1,997?


Tetapi, saya tak nak halang niat anda untuk belajar dan perbaiki keberkesanan iklan fb ads anda.

Jadi saya putuskan untuk menjual course "Facebook Ads Game Plan" ini dengan nilai:

 RM397 

RM197 Sahaja

(jimat RM200)

Join FB Ads Game Plan dan dapatkan DISKAUN RM200 sebelum tamat tempoh promosi ini pada:

Apa kata mereka:

“Game plan fb ads saya betul2 berubah lepas follow cara bos. % iklan yang menjadi pun tinggi.”


Aiman Ismail - CEO, Kleek Creative

“Bila consult baru tahu marketing strategy yg high impact instead of cara suka hati before this.”


Aqmal - Founder, Rosella HQ

100% Satisfaction Guarantee

Secure Checkout

faq

Siapa yang sesuai untuk Program ini?

berapa harga facebook ads game plan ini?

Ada Refund policy tak?

macam mana Kalau saya tak faham dan perlukan bantuan?

Jumpa anda di member area

Zaki Amiril Adinda (CMO of Teknik Pemasaran)


Saya merupakan marketing strategic untuk website teknikpemasaran.com.


Saya juga merupakan marketing partner untuk course Facebook Ads Game Plan ini.

Baem Ashrawi (Founder FB Ads Game Plan)


I am a full time private marketing officer hired by CEOs and CMOs across the globe.

I run businesses in organic skincare, marketing and music industry.

100% Satisfaction Guarantee

Secure Checkout

EN: ALL TRADEMARKS AND LOGOS ARE THE PROPERTY OF THEIR RESPECTIVE OWNERS. THIS SITE AND THE PRODUCTS AND SERVICES OFFERED ON THIS SITE ARE NOT ASSOCIATED, AFFILIATED, ENDORSED, OR SPONSORED BY ANY BUSINESS LISTED ON THIS PAGE NOR HAVE THEY BEEN REVIEWED TESTED OR CERTIFIED BY ANY OTHER COMPANY LISTED ON THIS PAGE. THE RESULTS SHOWN ARE NOT TYPICAL AND RESULTS WILL VARY BASED ON YOUR MARKET, YOUR EFFORTS, COMPETITION AND MANY OTHER FACTORS OUTSIDE OF OUR CONTROL.

© Teknik Pemasaran. All rights Reserved Privacy I Disclaimer

>