WARNING ! Produk ni akan mempengaruhi KEPERCAYAAN audience untuk membeli dengan anda.

Ini dia cara terbaru untuk hasilkan konten Video, Ebook, buku, majalah, mockup, 3d cover, website dan desain promosi yang profesional dengan cepat dan mudah

Dapatkan 1,200+ template desain yang mana didalamnya terdapat 4,000+ slide dan aset grafik profesional yang boleh anda edit menggunakan Power Point dengan mudah.

__CONFIG_ultimatum_shortcode__{"tve_ult_campaign":"29652","tve_ult_shortcode":29}__CONFIG_ultimatum_shortcode__

4 PENGHARGAAN OLEH:

top INTERNATIONAL MARKETPLACE

Lebih dari 30,000+ salinan produk dari Levidio telah terjual diseluruh dunia

Asal usul produk ini...


Salam sahabat usahawan.

Pernah dengan istilah "Don't judge a book by it's cover"?

Pada kenyataannya, orang selalu menilai sesuatu dari sampulnya dulu.

Kalau kita beli barang online, yang pertama sekali kita tengok gambar produknya.

Kalau kita nak beli buku, pertama sekali kita akan baca dan tengok sampulnya dulu, setuju?


Pentingnya Desain Visual


Gambar dan Video dapat mewakili seribu kata copywriting. Desain yang berkualiti dapat menarik perhatian prospek untuk berinteraksi dengan bisnes anda.

Dengan banyaknya pesaing bisnes yang jual produk yang lebih kurang sama seperti anda, desain profesional dapat menjadi nilai USP (Unique Selling Preposition) tambahan agar calon pelanggan memilih anda dari pada penjual yang lain.

Permasalahannya ialah...


Untuk buat desain profesional tidaklah semudah A-B-C, ianya dapat bazirkan masa anda yang sangat bernilai itu.

Kebanyakan software desain terlalu "complicated" sehingga perlu waktu yang lama untuk belajar, apalagi jika anda masihbaru bermula..

Tidak hanya itu, mencari idea konten desain tu sangat sukar, mungkin oke kalau buat 1-2 desain, tapi bagaimana kalau anda perlukan 10 desain marketing setiap harinya? Serabut kan?

Masalah lain yang kami nampak ialah ramai usahawan yang baru nak mula tidak mempunyai modal yang besar untuk mencari pekerja dalam menghasilkan konten kreatif, gambar dan video promosi di social media.

Padahal, konten promosi adalah salah satu faktor paling penting dalam mempengaruhi audience untuk membeli produk yang anda jual.

Cuba bayangkan sekiranya anda mempunyai pekerja yang bertugas untuk menghasilkan konten kreatif dengan gaji RM1,500 sebulan, maka anda perlu mengeluarkan RM18,000 setahun.

Tapi, dengan 1,200+ template dari Levidio Play Mockup ini, anda boleh JIMAT BANYAK dan tak perlu mengeluarkan kos-kos yang tak sepatutnya anda keluarkan, Nice kan?

Memperkenalkan produk terbaru dari Levidio

PLAY MOCKUP

1,200+ Template Menarik dan Siap Guna Untuk Bisnes Anda

Ini dia alat untuk membantu anda menghasilkan konten Video, Ebook, Buku, Majalah, Mockup, 3D Cover, Website dan desain promosi yang profesional dengan mudah dan cepat menggunakan POWER POINT.

Ini sebab kenapa Play Mockup menjadi alat desain terbaik untuk bisnes anda

Satu alat yang dapat anda gunakan untuk membuat konten grafik dan menggabungkan menjadi video dan website.

Anda boleh tukar gambar, suara, huruf dan warna dengan menggunakan Power Point je. Ia nya sangat mudah bahkan untuk anda yang baru belajar.

Lebih dari 1,200+ template desain yang boleh anda gunakan dan gabungkan sesuai dengan selera kreativiti anda dengan lebih menarik.

Nak tahu macam mana nak edit template Play Mockup dalam 10 Minit? Tengok video dibawah ini 

Inilah beberapa contoh template yang bakal anda dapatkan dalam Levidio Play Mockup ini:

MODUL 1: 18 Template Video Mockup


Buat Video Promosi untuk produk mulai dari buku, majalah, ebook, software, skincare atau produk apa pun yang anda jual. Semua element template boleh anda edit dan tukar text, video, photo, warna dan lainnya menggunakan Power Point je.

MODUL 2: 8 Template Video Promosi Web & App


Sama macam modul sebelum ini, dengan template ini anda dapat membuat video promosi untuk website dan aplikasi produk anda.


Dengan desain yang profesional dan menarik, dapat meningkatkan kepercayaan prospek terhadap bisnes anda.

MODUL 3: 24 Template Majalah


Kini anda boleh buat majalah fizikal dan digital menjadi lebih mudah dengan template dari Playmockup. Hanya dengan power point, anda boleh tukar konten, gambar dan export menjadi majalah fizikal dan digital.

MODUL 4: 30 Template Buku / Ebook


Luahkan semua idea dan pengalaman anda melalui buku. Sekarang dengan Levidio Play Mockup, anda tidak perlu susah lagi nak design buku atau ebook yang menarik dan profesional. Tinggal pilih template, edit konten dan publish buku atau ebook anda ke dunia.

MODUL 5: 300 Template Cover Desain


Penatkan nak fikir design yang sesuai untuk sampul dan cover produk digital anda? Selepas ni dah tak lagi, sebab di Levidio Play Mockup anda akan dibekalkan 300 template cover yang boleh anda ubah suai mengikut cita rasa anda sendiri. Semua template boleh anda edit menggunakan power point.

Sampul Buku (Book Cover)

CD / DVD Cover

Box Cover

MODUL 6: 147 3D Realistic Mockup Master


Ini dia desain template 3D Realistic Mockup Master yang berfungsi untuk meletakkan sample produk yang anda jual.


Didalam ini, anda akan dibekalkan 3D Mockup untuk produk Buku, Box, CD, Gadget, Magazine & Miscellaneous Mockup.

Book Mockup

Box Mockup

CD / DVD Mockup

Gadgets Mockup

Magazine Mockup

Miscellaneous Mockup

MODUL 7: 71 Template Design & Banner Clothing


Sekarang anda boleh buat desain dan banner promosi untuk bisnes apperal dengan lebih mudah dan cepat. Ya, hanya dengan power point je anda boleh siapkan konten promosi dan juga konten animasi videonya. Menarik kan?

T-Shirt Banner

T-Shirt Mockup

MODUL 8: 360 Template Banner Promosi


Template ini dirancang untuk memudahkan anda membuat konten kreatif social media anda. Mulai dari News feed, Stories dan placement lainnya.


Ada 3 saiz ratio yang anda dapatkan iaitu saiz 4:4, 16:9 dan 19:6 yang boleh anda edit.

Box Mockup (Sila Klik Gambar Untuk Play)

MODUL 9: 12 Template Website with Simple Autoresponder


Dengan Levidio Playmockup, anda juga boleh membuat desain website yang responsive dengan autoresponder sederhana yang bertujuan untuk mengumpul database prospek anda. Kesemua database ini juga boleh anda download dalam file CSV.

Book Website Design

Software Website Design

T-Shirt Website Design

MODUL 10: 210 Sticker Chat


Teringin nak buat stiker chat dengan gambar dan ayat sendiri? Di Levidio PlayMockup, anda akan dapatkan 210 stiker chat yang boleh anda ubah suai.


Stiker chat ini nanti boleh anda upload di Whatsapp dan Telegram.

"Wow,, Banyaknyee.. Lawa-lawa pulak tu.. Saya Berminat nak Beli. Berapa harganya?"

Bayangkan . . . 

Seandainya semua design kat atas tadi anda buat sendiri, berapa lamakah masa yang anda perlukan untuk buat semua design tu? Mungkin berbulan-bulan, betul?

Tapi, dengan template Play Mockup, anda hanya perlu 5-15 minit untuk menyiapkan 1 design terbaik untuk bisnes anda.

Tapi tunggu dulu..

Kami tahu anda mesti nak LEBIH dari ini. Jadi kami akan berikan anda BONUS ISTIMEWA sempena promosi pelancaran Play Mockup ini, iaitu :

DAPATKAN 25 MOCKUP PERCUMA SETIAP BULAN SELAMA 2 TAHUN 

Maksudnya, selain anda dapat 1,200+ template design kat atas tadi, anda juga akan kami bekalkan 25 Mockup percuma setiap bulannya mulai dari Mac 2019 - Mac 2021. Menarik kan?

'Ya.. Saya Berminat Nak Dapatkan Levidio Play Mockup, Berapa Nilai Pelaburannya?"

Sejujurnya, untuk mendapatkan 1 template gambar ini, sekurang-kurangnya anda perlu keluarkan modal sebanyak RM20/template.

Jadi, untuk dapatkan 1,200 template, maka paling tidak anda perlu keluarkan modal sebanyak RM24,000.00 !!!

Tetapi, dengan menggunakan template Play Mockup ini, anda tidak perlu mengeluarkan modal sebanyak itu.

Bahkan anda juga boleh kurangkan kos untuk membayar designer untuk menyiapkan template gambar iklan anda nanti.

Bukan itu saja, template-template ini nanti anda boleh gunakan berkali-kali untuk bisnes anda. Menarik bukan?

Nampak tak banyaknya Value yg kami berikan ini, anda rasa berapakah sepatutnya nilai yang perlu anda laburkan untuk mendapatkan kesemua template design dari Levidio Play Mockup ini?

RM4,997 ?

RM1,997 ? 

RM997 ?

Tak tak tak.. Kami tak nak halang niat anda untuk dapatkan template berkualiti ini.

Oleh itu, kami membuat keputusan untuk menjual Template Levidio Play Mockup ini dengan nilai:

RM250

Tapi...

Special Launching pertama kami untuk Levidio Play Mockup ini, maka kami berikan special offer kepada anda iaitu Diskaun 50% !

Maknanya, nilai pelaburan untuk mendapatkan Levidio Play Mockup buat masa sekarang ialah:

__CONFIG_ultimatum_shortcode__{"tve_ult_campaign":"29652","tve_ult_shortcode":29}__CONFIG_ultimatum_shortcode__

RM250

RM125 Sahaja !!!
(jimat RM150)

Tawaran ini sah dari 30 Januari - 7 Februari 2019

"Kenapa saya perlu mendapatkan Play Mockup ini?"

1. All in One Solution

Levidio Play Mockup boleh dikatakan sebagai alat yang dapat membantu anda membuat pelbagai konten grafis seperti buku, ebook, majalah, video, mockup, Website dan banner animasi.


2. Edit Menggunakan Power Point

Ya, anda tak perlu software-software editing yang kadang memeningkan kepala jika anda masih baru bermula.

Dengan Play Mockup, semua template boleh diedit menggunakan Power Point je.


3. Pelaburan TERMURAH !

Harga tersangat mampu milik, hanya RM125 sahaja untuk 1,200+ template design.

Ini bermaksud, anda hanya perlu bayar RM0.10 sen untuk setiap 1 template, sangat-sangat berbaloi bukan?

Cuba bayangkan jika anda terpaksa menempah design di luar sana, atau hired designer untuk buat kerja design di syarikat anda.

Paling tidak anda perlu keluarkan kos RM1,500 - RM5000 untuk perkhidmatan mereka.


4. Developer License !

Anda nak buat duit dengan Play Mockup? Of course boleh !

Anda boleh ambil upah buat design-design untuk clients anda dan jual dengan harga yang anda nak.

Sekarang anda dah dapat design yang berkualiti dan murah, boleh buat duit pula.. Perghh.. apa yang anda nak lagi? hehe

JAMINAN KAMI UNTUK ANDA

Masih ragu-ragu?

100% MONEY BACK GUARANTEE !

Selepas membeli Play Mockup ini dan template ini tidak dapat membuat konten video ataupun grafik seperti yang dijanjikan, maka dalam 7 hari selepas pembelian anda boleh meminta refund untuk kami pulangkan 100% modal anda.

Ini ialah jaminan kami untuk setiap produk yang kami jual.

Ini beberapa soalan dan jawapan mengenai Play Mockup (FAQ)

Bagaimana nak edit template?

Boleh Refund?

Minimum Spec PC / Laptop

Ada Support tak?

Bagaimana License template ini?

Boleh beli kongsi dan bagi org lain?

Dapatkan sekarang sebelum terlambat !

__CONFIG_ultimatum_shortcode__{"tve_ult_campaign":"29652","tve_ult_shortcode":29}__CONFIG_ultimatum_shortcode__

EN: ALL TRADEMARKS AND LOGOS ARE THE PROPERTY OF THEIR RESPECTIVE OWNERS. THIS SITE AND THE PRODUCTS AND SERVICES OFFERED ON THIS SITE ARE NOT ASSOCIATED, AFFILIATED, ENDORSED, OR SPONSORED BY ANY BUSINESS LISTED ON THIS PAGE NOR HAVE THEY BEEN REVIEWED TESTED OR CERTIFIED BY ANY OTHER COMPANY LISTED ON THIS PAGE. THE RESULTS SHOWN ARE NOT TYPICAL AND RESULTS WILL VARY BASED ON YOUR MARKET, YOUR EFFORTS, COMPETITION AND MANY OTHER FACTORS OUTSIDE OF OUR CONTROL.

© 2019 Teknik Pemasaran. All Right Reserved Privacy Policy | Term of Service & Disclaimer