Virol 2.0

Tarik lebih ramai followers & Customers dengan cepat dan mudah Di Instagram™

#1 Instagram™ Marketing Tool untuk bantu uruskan banyak akaun, schedule post - repost feed & story, mencari konten viral, dan skodeng IG™ pesaing.

apa kata mereka yang dah menggunakan virol?

102K Followers dalam 4 bulan hanya dengan repost 5-10 konten setiap hari

10K Followers Selepas 2 Bulan Menggunakan Virol

100K Followers dalam 30 hari

Setelah 3 bulan dapat 500K Followers !

Masih banyak testimoni dekat bawah. Sebelum saya tunjukkan lagi, sila baca dulu info ni..

Apa itu Virol?

Virol ialah sebuah tools / browser extention yang memudahkan anda untuk menguruskan banyak akun Instagram™ dengan puluhan manfaat lainnya.

Post dan Repost Terjadual

Jadualkan 100 post / repost untuk 1 bulan, boleh di feed dan story.

Kaji Konten Viral dan Popular

Dengan Virol, anda boleh temukan ratusan konten viral dengan mudah.

Repost konten ke Feed & Story

Hanya 1-2 klik untuk repost konten, tak perlu screenshot, download dan upload.

Top Hashtag Pesaing

Anda boleh mengkaji hashtag yang digunakan oleh pesaing anda

Data Insight Pesaing

Kaji jadual posting, jumlah hashtag / post, performance pesaing etc.

All New Search

Lebih mudah nak kaji Similar Account dan sub - sub hashtag 

Saved Caption Menarik

Anda boleh simpan caption menarik tanpa perlu copy & paste lagi.

Unlimited Account

Anda boleh uruskan sebanyak manapun account yang anda punya.

Kemudahan Cloud - Sync

Boleh digunakan di 2 PC. Setting, schedule dan data anda selaras.

Virol dapat digunakan di browser Chrome dan Firefox di Windows, Mac OSX atau Linux

Ini yang anda akan rasakan semasa menggunakan Virol . . .

Kaji Konten Viral dan Popular  Updated 

tak perlu pening kepala nak cari bahan & idea posting, Hanya sekali Klik dapat ratusan - ribuan konten popular

"99% orang akan menfollow account Instagram™ ialah sebab kontennya, Memposting konten yang menarik dan terbukti disukai banyak orang boleh membantu menjangkau lebih banyak audience & mendatangkan follower baru".

Insight: Top Post  Updated 

Kaji Konten Terbaik Dari Satu Akaun atau Hashtags

  • Sekali klik langsung dapat mengurutkan konten dari like dan komen terbanyak.
  • Boleh di-filter konten berdasarkan hashtag, jenis post dan waktu.
  • Boleh terus di repost langsung di akaun Instagram anda

Updated: support post type album & igtv, filter post by hashtag

Analytics: Post Performance  New 

Analisis Konten - Konten Lama Yang Berpotensi Untuk Viral Jika di Repost Ulang Sekarang

  • Salah satu cara anilisis konten viral ialah dengan melihat jumlah like dan komen post tersebut. Tetapi cara ini tidak sesuai untuk konten lama, kenapa?
  • Ini sebab perbezaan jumlah followers dan algorithm Instagram™ pada masanya.
  • Dengan menggunakan data science, Virol dapat menemukan konten lama yang berpotensi Viral bila di repost ulang sekarang.

Garis Hitam = rata-rata jumlah engagement pada rentang masa tertentu. Kawasan Biru = Post dengan engagement yang normal. Diatas Kawasan Biru = Post dengan performance yang baik, Makin keatas letak titik = makin berpotensi untuk Viral.

Kaji Sumber Konten  New 

Sekali Klik, Temukan Ribuan IG Instafamous / IG Influencer / Selebgram Dengan Konten Yang Menarik

  • Plus boleh menemukan akaun yang mirip, tinggal klik - klik je.

Post dan Repost Terjadual  New 

Jadualkan seratus post Konten IG™ untuk sebulan, kurang dari 1 jam

"Foto, Video dan Story. Semua boleh anda jadualkan. Jimat masa dan praktikal sehingga anda boleh fokus besarkan bisnis tanpa perlu online setiap masa'.

apa kata mereka yang dah menggunakan virol?

Mulai dari "0" hingga cecah 26.1K Followers dalam tempoh 1 bulan!

Dalam 14 hari dapat tingkatkan followers sehingga 5000!

Setiap hari ada 500 - 1000 followers baru. Dalam tempoh 2 bulan sudah ada 21.8K followers!

Dalam 1 bulan menggunakan Virol cecah 10K Followers. Dah boleh jadi Selebgram.

Ada banyak testimoni dekat bawah. Sebelum saya tunjukkan lagi, sila sambung baca info ni..

Repost Konten  New 

Ini dia Cara Mudah Nak Repost Konten Di Instagram™, dan boleh anda Jadualkan

"Repost konten hanya perlu 2 klik. Sangat cepat dan praktikal"

Repost dengan Caption Asal

Tak tau nak letak caption apa? Anda hanya perlu sakali klik sahaja untuk letakkan caption asal konten tersebut

  • Letak caption asal dengan meng-klik "+original caption"

Repost ke Story

Repost foto ke Story? Boleh!

  • Repost Insta Story langsung dari komputer tanpa perlu buka smartphone.
  • Repost dari foto ke story.

Repost Gambar dari Web 

Jumpa gambar menarik di Internet? Klik kanan dan post ke Instagram™ dengan mudah

  • Tak perlu nak screenshot, download dan upload ke Instagram™.
  • Boleh repost dari mudah.my dan whatsapp™ web 

Kaji Hashtag Popular  New 

Luaskan capaian Konten Instagram™ dengan hashtag popular dan targeted

"Kajian membuktikan bahawa post Instagram™ yang mempunyai sekurang-kurangnya 1 hashtag dapat meluaskan capaian ke audience sebanyak 12.6% dibandingkan post yang tiada hashtag. (Simply Measured)

Kaji Top Hashtag  New 

Copy and Paste Top Hashtag yang digunakan oleh IG™ Influencer / Instafamous / Selebgram.

  • Sekali klik anda akan tahu senarai hashtag yang digunakan sesebuah akaun.
  • Terbukti keberkesanannya (Jika tidak, maka tak akan digunakan oleh akaun tersebut)
  • Hashtag Popular dapat luaskan capaian post kelebih ramai audience dan followers baru pun bertambah.

Kaji Sub - Hashtag  New 

Sekali klik anda akan dapatkan popular hashtag dan sub hashtag tersebut.

  • Banyak Hashtag Tersembunyi yang tidak diketahui oleh pesaing anda.
  • Search dengan banyak keyword dalam satu masa.

Analytic: Komposisi Hashtag  New 

Boleh Tahu jumlah komposisi hashtag yang sesuai

  • Jumlah Post Hashtag adalah penting untuk capaian konten ke audience.
  • Dengan feature ini anda akan tahu jumlah dan kompisisi hashtag yang digunakan oleh top influencer dalam mendapatkan ribuah followers mereka.

Auto Hashtag

Malas dan tiada masa nak kaji Hashtag? Gukan feature related hashtag.

  • Virol akan bantu dan temukan related hashtag untuk konten yang yang anda post supaya dapat luaskan capaian konten kebanyak audience.

Analytics: Posting Strategy  New 

Skodeng Strategi Posting Pesaing

"Dengan Virol anda akan tahu data masa posting terbaik pesaing anda dan jumlah post setiap harinya. Anda tinggal follow je la kaedah tu.

  • Posting di jam aktif (semasa audience online di Instagram™) penting supaya capaian konten lebih ramai dan mudah Viral.
  • Dengan mengetahui waktu dan pukul berapa pesaing anda post konten, maka secara tidak langsung itulah masa audience di niche anda sedang online.
  • Data boleh anda sesuaikan mengikut hari ini, minggu ini, tahun ini etc.

Save Caption & Hashtag

Simpan Caption dan Hashtag popular di satu tempat

  • Lupakan cara lama untuk simpan caption dan hashtag popular. Anda dah tak perlu buka semula file notepad. Sekarang tinggal klik - klak untuk letakkan caption dan hashtag tanpa perplu copy & paste lagi.
  • Taip "/" dan tajuk untuk letakkan caption dan hashtag popular anda.

Unlimited Account

boleh gunakan sebanyak manapun account Instagram™ Anda

  • Lebih mudah untuk login dari 1 acc ke 1 acc yang lain.
  • Aman. Sistem swap cookies di browser.

Virol 2.0 menarikkan? 😍

apa kata mereka yang dah menggunakan virol?

1 Video cecah 1 Juta views dalam 2 hari dan dapat 5K followers setiap hari.

5 hari repost jadi Trending. Dalam seminggu dah dapat 3000-an Followers.

100K Followers dalam 4 bulan. Rata-rata 11-12 post setiap hari menggunakan Virol

Dari 0 hingga 15K followers dalam 1 bulan menggunakan Virol

best gila kan bila ramai orang follow instagram™ anda? 😍

Tapi apa nak buat Bila followers dah ramai?

Bila followers dah ramai, ini masanya anda buat duit!

  • Anda dah famous, followers anda dah ramai. Ajak followers datang ke booth jualan anda. Promosikan bisnes anda, bisnes adik beradik anda, bisnes saudara-mara anda.
  • Tiada gerai jualan? Tiada masalah. Anda boleh promosikan bisnes online anda. buat promotion dan ajak audience anda membeli di website, di Shopee™ atau laman marketplace anda yang lain.
  • Anda juga boleh menawarkan khidmat paid review. Maksudnya anda dibayar untuk iklan kan produk orang lain di Instagram™ anda. Jangan main-main, sudah ramai yang jana ribuan hingga puluhan ribu setiap bulan dengan menawarkan service ini.
  • Buat duit dengan menjual Account Instagram™. Ya, percaya atau tidak bahawa ramai yang menggunakan kaedah ini untuk menjana pendapatan. Strateginya mudah, bina followers hingga capai jumlah tertentu, kemudian jual. Ulangi proses yang sama untuk account IG yang lain.
  • Promosikan produk Affilate di IG anda dan dapatkan komisen untuk setiap penjualan yang terjadi.
  • Dapat produk secara PERCUMA! Ya, ramai bisnes owner yang bersedia memberikan produk mereka secara percuma kepada Instafamous / IG Influencer dengan syarat produk tersebut di post di Instagram™ mereka.
  • dan banyak lagiiii.

Anda dah tak sabar nak tingkatkan Follower dan buat jualan lebih banyak menggunakan Instagram™?


Jika "YA". Dapatkan Virol 2.0 Sekarang !

Special PROMOTION virol 2.0

Dapatkan sekarang sebelum diskaun tamat.

Pakej 1 Bulan

Harga Normal


RM

97.00

/bulan

  • Virol 2.0
  • No Money Back Guarantee

100% MONEY BACK GUARANTEE

Kami yakin selepas anda menggunakan Virol ini 99% anda akan menyukainya, sama seperti 4,644+ pengguna Virol sebelum ini.


Oleh itu kami berani memberikan jaminan 100% Money Back Guarantee dalam tempoh 30 hari jika selepas anda menggunakan Virol ini anda tidak berpuas hati dan tidak mendapatkan manfaat apapun.

Soalan yang kerap ditanyakan

Siapa yang sesuai Menggunakan virol 2.0?

Ada Money back guarantee?

Bagaimana jika saya tak faham nak guna virol?

Berapa Harga Virol ini?

Boleh guna Kat Smartphone?

Boleh guna Di Windows, Mac atau linux?

Virol boleh guna untuk berapa device?

Ada feature Auto follow, Auto unfollow & Auto Like?

Apa bezanya Virol dengan tools instagram™ yang lain?

Apa perlu internet untuk menggunakan virol?

EN: ALL TRADEMARKS AND LOGOS ARE THE PROPERTY OF THEIR RESPECTIVE OWNERS. THIS SITE AND THE PRODUCTS AND SERVICES OFFERED ON THIS SITE ARE NOT ASSOCIATED, AFFILIATED, ENDORSED, OR SPONSORED BY ANY BUSINESS LISTED ON THIS PAGE NOR HAVE THEY BEEN REVIEWED TESTED OR CERTIFIED BY ANY OTHER COMPANY LISTED ON THIS PAGE. THE RESULTS SHOWN ARE NOT TYPICAL AND RESULTS WILL VARY BASED ON YOUR MARKET, YOUR EFFORTS, COMPETITION AND MANY OTHER FACTORS OUTSIDE OF OUR CONTROL.

© Teknik Pemasaran. All rights Reserved Privacy | Disclaimer